Fali polcok és szekrény

Rendkívül modern nappali bútor, amely sok különböző elemből tevődik össze. A sötétbarna mahagóni színű és a vanília színű ajtók nagyon jól kiegészítik egymást. Ez a kombináció adja az esztétikai hatás alapját is.

A bútor legnagyobb, polcos része a falon került elhelyezésre, ami kihasználja az ajtó feletti és melletti falrészt is. Ehhez tartozik még két szekrény, amelyekből a lent lévő kisebb bútor egy olyan komód, ami a tv-állvány szerepét töltheti be. Érdekességként megemlítendő, hogy a médiacenter rész fölött két vaníliaszínű polc is található, amely szinte beleolvad a falba a színének köszönhetően. Mivel a polc központi helyen van, így ide akár a számunkra legfontosabb tárgyak is kerülhetnek.

Az ajtótól jobbra egy hosszú, asztalmagasságú komód helyezkedik el, ami tolóajtókkal van ellátva, így elhúzhatóak és e mögött találhatóak a szekrények A bútorzat megadja az egész szoba hangulatát, és a díszes, antik csillárhoz is passzol.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!