Ez a fehér előszobabútor minden igényt kielégít, hiszen akasztó, fiók, cipő tároló szekrény és az öltözéshez leülős rész is megtalálható benne.

Fehér előszobabútor

Ez a fehér előszobabútor egy családi házba készült.

A minden igényt kielégít, hiszen a kabátok felakasztáshoz akasztó, fiók, a cipő tárolásához szekrény és az öltözéshez leülős rész is megtalálható benne.

A bejárat felől egy lepakolós felületet alakítottunk ki tükörrel. Alatta egy fiók található a kulcsok és egyéb apró dolgok elrakásához. A fiók alatt, valamint a leülős rész alatt található ajtós elem a cipők tárolására szolgál.

A magas, kétajtós szekrény akasztó rudat és polcokat rejt. A felső szekrények kiváló pakolófelületek az olyan dolgok számára, amiket ritkábban vesz elő az ember.

A bútor az ugyancsak általunk készült klasszikus stílusú konyhabútor dizájnját figyelembe véve gyártottuk a bútort. A mart ajtós fehér előszobabútor sonoma tölgy színű betétekkel lett megtörve. A tükör mögötti lapon, a fiókon és a fogasok számára kialakított lapon kívül a lábazat és a felső díszítő elem is ezt a sonoma tölgy színt kapta.

A négyzetes fogantyúk a hozzájuk illő fogasokkal egészültek ki.

A tervezést és a beépítést külön nehezítette az előszoba két sarkában is elhelyezkedő használaton kívüli kémények. Ezek tekintetve vételével, a legjobb helykihasználást szem előtt tartva készült ez az egyedi fehér előszobabútor.

Ha kíváncsi további előszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez a vanília színű konyhabútor egy kiadásra szánt lakásba készült.

Vanília színű konyhabútor

Ez a vanília színű konyhabútor egy kiadásra szánt lakásba készült.

A kis belmagasságú lakás konyhájának kialakításánál fontos szempont volt, hogy világos színt válasszunk, ezzel megelőzve a nyomasztó hatást. Ezért a választás a vanília színű magasfényű, mart, fóliás ajtókra esett. Az ajtók mellett a szekrény belseje is vanília színű.

A konyhabbútor megtervezésénél és beépítésénél megoldandó feladat volt, hogy a falbeugró könnyen hozzáférhetó legyen. Ezért a tűzhelytől jobbra eső 120 cm-es plt króm lábakon áll. Az alatta elhelyezett mosogatógép és az egy ajtós szekrény gurulós lábakon áll, aminekköszönhetően szükség esetén egyszerűen kivehető.

A vanília színű konyhabútor másik oldalán sok tárolóhelyet biztosít magas szekrények találhatóak, íves végzáró kialakítással.

Ha kíváncsi további általunk készített klasszikus konyhabútorra kattintson IDE! Ha esetleg a modern konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint minimalista stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!