Mart ajtós fehér konyha

Ez a mart ajtós fehér konyha több különlegességet is rejt.

Az elrendezését tekintve két oldalt egyenes konyhabútor egyik oldalán található a mosogató és a tűzhely.

Egy fekete színű gránit mosogatót szereltünk be. Mellette található egy Candy trio nevezetű készülék. Ennek érdekessége, hogy egyben sütő, főzőlap és mosogatógép. Ez a három az egyben megoldás előnyös kis konyhák esetében, hiszen a sütőtér elég tágas ahhoz, hogy ne csak kis mennyiségű ételt lehessen készíteni benne, ugyanakkor a mosogatógép akár 6 terítéket is elmosogat egyszerre.

Felette egy szekrénybe építhető, kihúzható teleszkópos elszívó található. Az eltakarására készült szekrény tökéletes a fűszerek tárolására és még praktikus is, hiszen késznél van az összes főszer a főzés során.

A Candy trio mellett egy magas szekrényben rejtettük el alul, egy ajtó mögött a mosógépet. Felette pedig egy bojler található. A mosógép és a bojler közötti távolság is kihasználásra került, hiszen közöttük egy polc található, ami megfelelő a mosószer és az egyéb takarítószerek tárolására is.

A szemközti oldalon fiókos szekrények találhatóak. A 4 fiókos szekrény megfelelő a kisebb konyhai eszközök szortírozására, míg a nagyfiókos elemek a fazekak, lábasok tárolására lettek tervezve.

A fiókos szekrények mellé került a beépített hűtőszekrény.  Felé egy felnyíló ajtós szekrény került. Ezzel a megoldással egy szintbe került a hűtőt rejtő kamraszekrény teteje és a felsőszekrények.

A felsőszekrények esztétikai megtörésére bekerült egy osztott üveges elem is. (A kép készültekor az üveg még nem volt beszerelve.)

Ezen az oldalon egy nagy előkészítő felület keletkezett, hiszen a pultot nem töri meg semmi.

A mart ajtós fehér konyha modern mégis klasszikus. Klasszikus eleme a marásminta, ami jól kiegészíti a kiválasztott csempét, ugyanakkor modern a letisztult színei, a fekete mosogató és a fekete fogantyúk miatt.

A bútort egyedi jellegéből adódóan bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek!

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!