szekrénysor könyvespolccal

Szekrénysor könyvespolccal

Ez a cseresznye és juhar színösszeállítású szekrénysor egy gondnoki lakásba készült.

A tervezéskor két fontos szempontot kellett szem előtt tartanunk. Az egyik, hogy az ügyfél könyveinek elhelyezésére elegendő helyet biztosítsunk. A másik szempont viszont az volt, hogy a könyvek mellett kellő mennyiségű ajtóval ellátott szekrény álljon rendelkezésre  a ruhák számára is. Emellett a szekrénysor alsó részébe két fiókot építettünk be, hogy a kisméretű holmik számára is megfelelő helyet biztosítsunk.

Ha kíváncsi további általunk készült kiegészítő bútorokra tekintse meg referenciáinkat!

A bútorainkat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Nappali bútor falfülkékkel - nappali fal

Falfülkékkel készült polcrendszer

Ez a nappali bútor tökéletesen kihasználja a szoba belmagasságát és ezáltal lehetővé teszi, hogy a szoba többi része tágas maradjon, ami elengedhetetlen feltétele a megfelelő helykihasználásnak.

Két nagy polcrendszer látható a képen, amely közrefogja a középső színesre festett falat. Ez egyben el is választja egymástól a két polcrendszert. Így a nappali bútor – falfülkékkel nevű termék középső része tulajdonképpen maga a tv-állvány, ami alkalmas a készülék elhelyezésére és egyéb tárgyak tárolására.

Az egész rendszer különlegessége, hogy a megbízó kérésére a középső falon beépített falfülkék találhatóak. Ezek rendkívül érdekes és praktikus tárolási egységek is, ráadásul, ha díszítjük őket, akkor feldobják az egész nappali hangulatát, ezért esztétikai szerepük is van.

Jól tükrözik még ezt a két falfülkébe épített lámpa is. Ezen kívül, amint lehet látni, a polcrendszer többi része könyvespolcnak is megfelel, de természetesen akármivel fel lehet őket tölteni.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!