Egyedi könves szekrény könyvekkel és dísztárgyakkal.

Egyedi könyves szekrény

Ez az egyedi könyves szekrény letisztult, modern stílusban készült.

A több mint 2 méter széles könyves szekrény három részre lett osztva. Erre azért volt szükség, mert a túl széles polcok egy idő után meghajolhatnak a könyvek súlya miatt.

A könyvespolc alsó részét mélyebbre terveztük, így nem csak több pakolórész keletkezett, de a felső lapja is használható akár dekorációk elhelyezésére is.

Az alsó szekrények magasfényű szürke ajtókkal és oldalakkal készültek, nyomásra nyíló ajtókkal. A felső lapja dupla vastag, úgynevezett duplungolt bútorlapból készült, így még hangsúlyosabbá téve az.

A könyvek számára kialakított részt néhány függőleges osztással tettük játékossá. Ezek az osztott részek fixek és a távolság közöttük magasabb, mint a többi polc között, így nagyobb albumok tárolására is alkalmas.

A több polc kivehető és a furatsornak köszönhetően könnyen állítható a magasságuk.

A könyves szekrény mennyezetig lett tervezve, így minden helyet kihasznál.

Ha kíváncsi további általunk készített nappalibútorokra kattintson IDE! Ha viszont konyha referenciáink érdeklik, akkor a modern stílusúakat IDE, a klasszikus stílusúakat IDE és a minimalista stílusúakat IDE kattintva találhatja meg.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

szekrénysor könyvespolccal

Szekrénysor könyvespolccal

Ez a cseresznye és juhar színösszeállítású szekrénysor egy gondnoki lakásba készült.

A tervezéskor két fontos szempontot kellett szem előtt tartanunk. Az egyik, hogy az ügyfél könyveinek elhelyezésére elegendő helyet biztosítsunk. A másik szempont viszont az volt, hogy a könyvek mellett kellő mennyiségű ajtóval ellátott szekrény álljon rendelkezésre  a ruhák számára is. Emellett a szekrénysor alsó részébe két fiókot építettünk be, hogy a kisméretű holmik számára is megfelelő helyet biztosítsunk.

Ha kíváncsi további általunk készült kiegészítő bútorokra tekintse meg referenciáinkat!

A bútorainkat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

Nappali bútor falfülkékkel - nappali fal

Falfülkékkel készült polcrendszer

Ez a nappali bútor tökéletesen kihasználja a szoba belmagasságát és ezáltal lehetővé teszi, hogy a szoba többi része tágas maradjon, ami elengedhetetlen feltétele a megfelelő helykihasználásnak.

Két nagy polcrendszer látható a képen, amely közrefogja a középső színesre festett falat. Ez egyben el is választja egymástól a két polcrendszert. Így a nappali bútor – falfülkékkel nevű termék középső része tulajdonképpen maga a tv-állvány, ami alkalmas a készülék elhelyezésére és egyéb tárgyak tárolására.

Az egész rendszer különlegessége, hogy a megbízó kérésére a középső falon beépített falfülkék találhatóak. Ezek rendkívül érdekes és praktikus tárolási egységek is, ráadásul, ha díszítjük őket, akkor feldobják az egész nappali hangulatát, ezért esztétikai szerepük is van.

Jól tükrözik még ezt a két falfülkébe épített lámpa is. Ezen kívül, amint lehet látni, a polcrendszer többi része könyvespolcnak is megfelel, de természetesen akármivel fel lehet őket tölteni.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!