Egyedi könyves szekrény

Ez az egyedi könyves szekrény letisztult, modern stílusban készült.

A több mint 2 méter széles könyves szekrény három részre lett osztva. Erre azért volt szükség, mert a túl széles polcok egy idő után meghajolhatnak a könyvek súlya miatt.

A könyvespolc alsó részét mélyebbre terveztük, így nem csak több pakolórész keletkezett, de a felső lapja is használható akár dekorációk elhelyezésére is.

Az alsó szekrények magasfényű szürke ajtókkal és oldalakkal készültek, nyomásra nyíló ajtókkal. A felső lapja dupla vastag, úgynevezett duplungolt bútorlapból készült, így még hangsúlyosabbá téve az.

A könyvek számára kialakított részt néhány függőleges osztással tettük játékossá. Ezek az osztott részek fixek és a távolság közöttük magasabb, mint a többi polc között, így nagyobb albumok tárolására is alkalmas.

A több polc kivehető és a furatsornak köszönhetően könnyen állítható a magasságuk.

A könyves szekrény mennyezetig lett tervezve, így minden helyet kihasznál.

Ha kíváncsi további általunk készített nappalibútorokra kattintson IDE! Ha viszont konyha referenciáink érdeklik, akkor a modern stílusúakat IDE, a klasszikus stílusúakat IDE és a minimalista stílusúakat IDE kattintva találhatja meg.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!