Ez a G-alakú konyhabútor jól átgondolt és minden részlete hasznosan lett kihasználva.

G-alakú konyhabútor

Ez a modern, letisztult fogantyú nélküli, G-alakú konyhabútor egy családi házba készült.

A minimalista irányzatnak megfelelően ebben az esetben egy úgynevezett J-profilú ajtókat kapott a konyhabútor, vagyis az ajtó felső élére van egy bemarás készítve, így azok külön rászerelt fogantyú nélkül nyithatóak.

A konyhabútorba beépítésre került beépíthető hűtő, beépíthető 16 terítékes mosogatógép, gránit mosogató és egy sütő, felette kürtős üveg elszívóval.

A hűtő mellett alul egy kiforduló rács található, ami az edények kényelmes tárolására alkalmas, valamint így a sarok sem vész kárba. Felette, vagyis a hűtő mellett pedig egy magas, polcos elem kapott helyet, ami a mély kialakítása miatt kamra funkciót tölt be.

A sütő mellett egy keskeny kihúzható rács kapott helyet, ami a főzés során sűrűn használt fűszerek, olajok tárolására alkalmas.

A G-alakú konyhabútor másik sarkába egy forgatható kör kosár került, ami ugyancsak az edények kényelmes tárolására szolgál. Emellett a félszigetnél keletkezett sarok is kihasználható.

A beépíthető mikró a felsőszekrénybe került, így nem a pulton foglal helyet. A felsőszekrények felett, a mennyezetig takaró panel került, így nem porosodik a szekrények teteje. Ezen kívül a mennyezetig történő beépítés optikailag nyújtja a teret, így magasabbnak tűnik a helyiség.

A felső szekrények végére egy íves nyitott polcos elem került, ami szépen lezárja a szekrényeket a nappali felé. A felső szekrények alá LED pultvilágítás került.

A pult és a felsőszekrények között, csempe helyett, a munkalappal megegyező színű falborítás került.

A beforduló félsziget keskenyebb szekrényekkel készült, így a pult továbblógatásával egy reggeliző pult jött létre.

Így elmondható, hogy ez a G-alakú konyhabútor jól átgondolt és minden részlete hasznosan lett kihasználva.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!