A konyhafelújítás után rá se lehet ismerni a régi, elavult bútorral felszerelt helyiségre.

Konyhafelújítás: Előtte-utána

A konyhafelújítás gyors és látványos változást hoz. Azonban nem olcsó dolog, ezért fontos, hogy jól, praktikusan legyen megtervezve és megfelelően legyen kivitelezve.

A konyha a lakás egyik nagyon fontos helysége, ahol sütünk-főzünk és ahol a család összegyűlik reggelizni, ebédelni és vacsorázni. Ezért fontos, hogy otthonos hatást keltsen. Lényeges szempont, hogy szép és a család igényeinek megfelelő legyen, hiszen rengeteg időt töltünk itt. Valamint, az se utolsó szempont, hogy igazodjon a lakás többi berendezéséhez, főleg az amerikai stílusú konyhák esetében.

Ebben a családi házban egy régi és kevés pakolófelülettel rendelkező konyha volt. Ezért a tervezés során igyekeztünk az új konyhát úgy kialakítani, hogy a rendelkezésre álló hely a lehető legoptimálisabban legyen kihasználva.

A konyhafelújítás során cserélve lettek az ablakok és új csempe került a falra.

A tervezést nehezítette, hogy a helységben található a cirkó. A kisméretű fürdőszoba miatt a mosógép is a konyhába került, valamint egy bojlert is el kellett takarnunk.

Azonban ezeket a kisebb akadályokat leküzdve egy nagyon praktikus, jól használható konyhát sikerült kialakítanunk.

 

Előtte:

 

Régi konyhabútor felújítás elött

 

 

Utána:

 

A konyhafelújítás során cserélve lettek az ablakok és új csempe került a falra. A konyhafelújítás után rá se lehet ismerni a régi, elavult bútorral felszerelt helyiségre.

Felújított konyhabútor mosógéppel Konyhafelújítás elötte-utána Felújított konyhabútor

 

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

 

Comments for this post are closed.