Kényelem és praktikusság a konyhájában?

Kényelem és praktikusság a konyhájában?

Este fáradtan hazamegy, vacsorát kell készítenie, ezért kinyitja a konyhabútor ajtaját. Lehajol, már szinte letérdel, hogy kivegyen egy lábast az alsó polc legmélyéről. Elsétál a konyha másik végében lévő hűtőhöz, majd a megint másik sarokban lévő csaphoz vízért. Visszamegy a tűzhelyhez, a polcon keresgéli a megfelelő fűszert, mert a fűszerek előtt lévő dolgoktól nem találja. Nem meri otthagyni az ételt a tűzön és bemenni a kislányához a szobába, nehogy elfeledkezzen az ételről és az leégjen. Mire kész, elege van az egészből. Ha pedig belegondol, hogy holnap ugyanez várja, még az életkedve is elmegy.

Lehetne ezt másképp is csinálni? Azt gondolom IGEN! Létezik olyan konyha, ami megkönnyíti az életét.

Talán a legfontosabb a tervezés. Másodszor a beépített szerkezetek. Sokan tudják már, milyen nagyszerű szerkezetek léteznek, amelyeket a konyhabútorba építve, nemcsak nívós és elegáns lesz a bútor, hanem rendkívüli praktikusságukkal a konyha komfortját is nagymértékben emelik.

Egy rövid történet:

Egy alkalommal meglátogattam egy régebbi ügyfelemet és a konyhája felől érdeklődtem. Érdekelt, hogy bevált-e, meg van-e elégedve a munkánkkal. Lelkesen ugrott az egyik szekrényhez, melyet egy szuper technikai megoldással készítettünk el, és elmondta, hogy mennyire szereti azt, és még a barátnője is irigyli érte. Ez persze plusz pénzbe került. De megfizethető luxus volt, és ettől még inkább imádja a konyháját. Végül hozzátette, mindvégig bánná, ha ezt a szerkentyűt nem választotta volna.

Láttam rajta, hogy mennyire boldoggá tette a bútora. Ezért érdemes konyhát csinálni.

Egy hasonlattal élve, olyan ez, mint az autóban a klímaberendezés egy forró nyári napon, a Balaton felé ülve egy dugóban. Valahogy elviselnénk a forróságot klíma nélkül is, de ha van, akkor azért összehasonlíthatatlanul más a kényelem.

INGYENES KONZULTÁCIÓNKON bővebb információt kaphat a konyha praktikussá tételéről.

JELENTKEZZEN MOST időpont-egyeztetésre!

Comments for this post are closed.