A rendelés folyamata minden esetben az Ön egyedi igényeinek pontos felmérésével, megfogalmazásával kezdődik, ezután következhet a konyha adottságainak személyes, helyszíni felmérése. Ezen információk alapján profi csapatunk  – összegyűjtve az elképzeléseket, az elvárt funkciókat, mérlegelve a lehetőségeket, megfigyelve a szokásokat – megkezdi a tervezés folyamatát.

Hiszünk az ügyféllel való folyamatos, aktív és hiteles kommunikációban, így minden esetben részletes árajánlatot készítünk, illetve amennyiben igény van rá, egy számítógépes látványtervet is létrehozunk konyhabútoráról.

A tervezés folyamatát követi a szerződéskötés. Erre a tervek elfogadása után kerül sor, ahol letisztázzuk a határidőket, az anyagokat, egyszóval mindent. Végül konkretizáljuk a szállítás és a beszerelés időpontját. Természetesen a szerződéskötés részét képezi a részletes, tételekbe menő ár meghatározása is, kiegészítve a szállítási és beszerelési költségekkel. Azért fektetünk nagy hangsúlyt az árak tételes ismertetésére, mert nekünk fontos, hogy a megrendelő figyelemmel tudja kísérni, mit kap a befizetett összegért. Nálunk nincsenek gyanús, vagy később felmerült plusz költségek, hiszen bútorgyártásunk alapkoncepciójának meghatározó eleme a korrektség. A határidő betartásával a megrendelőnek lehetősége van a szerződéskötés után, de még a gyártás előtt kisebb változtatásokat eszközölni, ha viszont ügyfelünk nagyobb módosításokat szeretne azok már a határidő eltolódását okozhatják.

Amikor elkészült a konyhabútor, mégegyszer telefonon is egyeztetünk a szállítás és a beszerelés időpontjáról, melyet az Ön szabadidejéhez igazodva igyekszünk megoldani. A beszerelés után a helyiséget minden esetben kitakarítjuk.

Az elkészült konyhabútorra 12 hónap alap és 12 hónap extra garanciát vállalunk.