A zöld konyhabútor szögletes marásmintájú selyemfényű festett ajtókkal.

Zöld konyhabútor

Egy családi ház amerikai konyhás nappalijába készült ez a zöld konyhabútor.

A konyhába több teljesen egyedi megoldást is alkalmaznunk kellett, aminek fő oka, hogy megrendelőnk kérésére a megszokottnál jóval magasabb, 100 cm magasan van a pult teteje. Mivel a konyha tervezésekor minden mindennel összefügg, így ez a magasság is kényszermegoldásokat szült. Normál esetben a mosogatógép felett csak egy kis rés marad, azonban a magas pult miatt ennél konyhánál több cm-es lyuk marad, amit egy takaró léccel tudtunk eltakarni.

A család az új házba a jelenleg meglévő keskeny, 45 cm-es mosogatógépét hozzta magával, azonban a későbbiekben, a család bővülésével, egy nagyobb 60 cm-re szeretnék lecserélni. Az így keletkező 15 cm-es rést ugyancsak egy takaróléc segítségével fedtük el.

A gránit mosogató alatt fiók található, a szemetes részére.  A sarokba egy ¾-es forgó rács került az edények kényelmes tárolására. A megemelt pult miatt a beépíthető sütő alá a szokásosnál kicsit magasabb fiókot tudtunk készíteni. A sütő jobb oldalára egy kihúzható rács került a fűszerek számára.

Annak érdekében, hogy a mikró ne a pulton foglalja a helyet, a felsőszekrénybe került. Ilyenkor a szekrény alját kicsit lejjebb szoktuk engedni, hogy a mikró könnyebben elérhető legyen, senki ne borítsa magára a forró levest.

A zöld konyhabútor szögletes marásmintájú selyemfényű festett ajtókkal és bézs színű szekrényvázzal készült. A lábazati takaróléc is a szekrényvázak színéből készült.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

zöld konyha sötét pulttal

Zöld konyha sötét pulttal

Mint konyháink mindegyike, ez a zöld konyha is egyedi tervezéssel készült.

A kis hely, a sötét alsószekrények és pult ellenére a konyha mégsem lett sötét. Hiszen a felsőszekrények fényes fehér, valamint a nyitott, fa polcos szekrény is világos színűek. A zöld konyha modern, minimalista vonalát erősíti a nyomásra felfelé nyíló felsőszekrények és az alsószekrények rejtett, úgynevezett GOLA profilos benyúlású nyitása.

A felső fiókban belsó fiók található, így a konyha megjelése egységesebb. A mosogató alatt is egy nagyméretű fiók található, ami egy szemetest rejt. Az elkészült konyhabútor modernebb látványt nyújt, a most divatos, 50 cm magas felsőszekrényeknek és az inox színű lábazatnak köszönhetően.

Ha kíváncsi további általunk készített minimalista konyhabútorokra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint modern stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!