Gardróbszekrény tolóajtóval

Gardróbszekrény tejüveg-betétes tolóajtóval

A képen látható különleges gardróbszekrény tejüveg-betétes, háromszárnyú tolóajtóval egyedi megrendelői igény és kérés alapján készült el.

A gardróbszekrény tejüveg-betétes tolóajtói mellett különlegessége még, a tolóajtók osztottsága is, hiszen háromszárnyú tolóajtóval rendelkezik.

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a gardróbszekrény lakása bármelyik helyiségében megállná a helyét. A gardróbszekrény látható sínes megoldással lett kialakítva, ezzel is keretet biztosítva a tejüveg-betétes, háromszárnyú tolóajtók számára.

A gardróbszekrény belső elrendezésében polcos és akasztós elemek is kialakításra kerültek, azonban több más praktikus tárolókkal, kosarakkal, vagy egyéb kiegészítőkkel akár teljesen beépíthető a képen látható rendszer. A gardróbszekrényt, egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Ha kíváncsi további általunk készített tolóajtós gardróbszekrényekre kattintson IDE! Ha viszont a nyíló ajtós gardróbszekrények érdeklik, akkor IDE kattintva találhatja meg őket.