Ennek az egyenes konyhabútor színét a lakás több részén megjelenő tégla boltívek határozták meg.

Egyenes konyhabútor

A képeken látható egyenes konyhabútor színét a lakás több részén megjelenő tégla boltívek határozták meg.

Éppen ezért a család alulra egy vöröses téglaszínű, míg a felső szekrények ajtajainak egy sötétbarna akril lapot választott. A munkalap egy világos enyhén csillogós színre esetett a választás, ami tökéletesen passzol a fali csempéhez. Mivel az ajtók viszonylag sötét és meghatározó színek, így korpusznak, vagyis szekrényváznak egy világos szín lett kiválasztva.

Az egyenes konyhabútor készítése mindig egyszerűbb egy kicsit, hiszen általában a sarkok bonyolítják a tervezést. Ennél a konyhabútornál javaslatunkra a sütő a könnyebb használhatóság érdekében feljebb került.

A 70 cm-es gáz főzőlap alá széles fiókok kerültek, amelyek edények tárolására is tökéletesek. A konyhába tervezett sok fiók ugyancsak az ergonomikus használatot segíti, hiszen nem kell leguggolva keresgélni a szekrényben, a fiókot kihúzva minden egyszerre láthatóvá válik.

A konyhabútorba beépítésre került egy normál, nem beépíthető mosogatógép és egy rejtett elszívó. Valamint a mosogatós szekrényben egy kis bojler is megtalálható.

A felsőszekrények aljára LED szalag került így biztosítva a megfelelő pultvilágítást.

Az egyenes konyhabútor a gépekhez passzoló, karakteres fém fogantyúkkal egészült ki.

A bútort egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyha árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!