Gardróbszekrény pöttyös tolóajtókkal

Gardróbszekrény pöttyös tolóajtókkal

A pöttyös tolóajtókkal rendelkező gardróbszekrény ideális bútordarabja lehet egy tini- vagy gyermekszobának, de akár egy fiatalos hálószobának is.

A világos mintázaton lévő színes pöttyök még jobban kihangsúlyozzák a gardróbszekrény különlegességét, illetve a pöttyök teljesen egyedi jelleget adnak a bútornak.

A tér optikai nagyításával játszadozhatunk a tolóajtók világos alapszínével is. A pöttyös tolóajtókkal rendelkező gardróbszekrény belső elrendezését tekintve tetszőlegesen választható és tervezhető. A polcos, illetve akasztós elemek is, a tér tárolási és szervezési lehetőségeit tudja teljes mértékben kihasználni.

A gardróbszekrény tolóajtajain található pöttyök színei akár a helyiség stílusához, hangulatához is igazíthatóak. Pontosan azért, mert minden bútorunk egyedi és az Ön véleménye, elképzelése a legfontosabb!

Ha kíváncsi további általunk készített tolóajtós gardróbszekrényekre kattintson IDE! Ha viszont a nyíló ajtós gardróbszekrények érdeklik, akkor IDE kattintva találhatja meg őket.