Egy fiatal pár számára készült ez a U-alakú, krémszínű konyhabútor.

Krémszínű konyhabútor

Egy fiatal pár számára készült ez a krémszínű konyhabútor.

Az U-alakú konyha egybe van a nappalival, viszonylag távolt az ablakoktól, így a szín kiválasztásakor fő szempont volt, hogy világos legyen. Így a választás az ajtók esetében egy halvány krémszínű Egger bútorlapra esett. A pult és a csempét helyettesítő falborítás ugyan csak világos színű, fautánzatú Forest munkalapból készült.

A magasan elhelyezett sütő kifejezett kérése volt ügyfelünknek. Felé egy beépíthető mikró került, valamint egy ajtós szekrény. A sütő alá minden esetben (kivéve külön kérés esetén) két mélyebb fiókot készítünk, ami tökéletes az edények, kis konyhai gépek tárolására.

A sütős kamraszekrény mellett egy kihúzható rácsos elem található, majd a sarokban befordulva egy egyenes sarokszekrény, polccal. A mosogatós szekrény mellé egy teljesen beépíthető mosogatógép került. A jobb oldali sarok egy dupla ajtajú L-alakú sarokszekrény, ugyancsak polccal. Majd a bútor befejezéseként egy széles fiókos elem a főzőlappal.

A főzőlap felé szekrénybe építhető elszívó került, mellé egy keskeny nyitott elemmel, ami hasznos a fűszerek és szakácskönyvek gyors és könnyű eléréséhez. A felsőszekrények aljára ugyancsak minden esetben semleges színű LED világítás kerül.

A krémszínű konyhabútor rozsdamentes acél mosogatóval és csappal egészült ki. A fém színű fogantyúk és az alumínium lábazat teszik teljessé az összképet.

Mivel a felsőszekrényeket nem vittük fel mennyezetig, valamint az U-alakú elrendezés miatt, az elszívó cső kivezetése a szekrényeken kívülre esett. Ezt egy, a szekrények tetejére elhelyezett takaró elemmel tettük esztétikusabbé.

A hely adottságai, valamint az igények miatt a hűtőszekrény a konyhának szánt területen kívül esett, de könnyen elérhető helyre került.

A krémszínű konyhabútor tervezésekor látványterv is készült a színek könnyebb kiválasztása céljából.

Töltse ki konyha árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!