Kék komód fekete fogantyúval

Kék komód

Ez a kék komód egy fiatalos lakásba készült.

Ügyfelünk azért keresett meg minket, mert kifejezetten sötétkék színű komódot szeretett volna. Mint minden bútorunk, ezt is egyedi elképzelés alapján, személyre szabottan készül, így a szín bármennyire szokatlan is, nem volt gond. A különböző anyagok és gyártók miatt sok szín áll rendelkezésünkre. Ebben az esetben a választás végül az Egger U504-es Alpesi kék bútorlapra esett. (A további anyag típusokról itt tájékozódhat.)

A kék komód fekete élre szerelhető fogantyúkkal és fekete lábakkal egészült ki. A fiókok behúzás csillapítással vannak ellátva, így azok finoman, hang nélkül záródnak.

Ha kíváncsi további általunk készült kiegészítő bútorokra tekintse meg referenciáinkat!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Nappali bútor - üvegbetétes komódok

Üvegbetétes komódok

Egy modern, felújított lakás nappalijának igazi különlegességei lehetnek ezek az üvegbetétes komódok. A világos bútorok kiválóan harmonizálnak az amerikai konyhában látható szekrények színével, valamint megfelelően passzolnak a barna, egyen újépítésű lakások ajtajaihoz és a padlójához. Ezek a komódok is beteljesítik a tőlük elvárt funkciókat, hiszen tárolásra alkalmasak. Bár méretük nem egyforma mindegyikőjük hármas elosztással rendelkezik, amelyeket üvegbetétek tesznek érdekessé. Mind a lábai, mind a fogantyúi fémszínűek.

Nemcsak a „belsejük” használható, hanem a bútorok tetejére elhelyezhetők kisebb virágok, vagy különböző dekorációs elemek, amelyek barátságosabbá teszik az egész nappalit. A komódok elhelyezkedése lehetővé teszi a zavartalan, akadálymentes közlekedést. Ráadásul maximális mértékben kihasználják a kisebb falrészeket és helyeket, sőt a nappaliban még az ajtónyitáskor sem okoznak problémát.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!