Alagsori gardróbszoba

Alagsori gardróbszoba

A gardróbszoba legnagyobb előnye, hogy a hálószoba és a nappali megőrizheti eredeti funkcióját. Továbbá teret nyerhetünk azzal, hogy a tároló szekrényeket egy külön helyiségben helyezzük el. Mint például a képeken is látható alagsori gardróbszoba esetében is.

Minden ruhanemű, kiegészítő és cipő egy helyen, rendezett formában megtalálható, így segítve a tulajdonost az egyedi öltözék minél gyorsabb összeállításában. Ebben az alagsori gardróbszobában kényelmesen és gyűrődésmentesen elférnek a zakók, a nadrágok, az ingek, az órák és a nyakkendők, illetve az ékszerek is.

A gardróbszobák tervezése és kivitelezése során mindig figyelembe vesszük a vevő igényeit és álmait. Így olyan elemekkel építjük be a rendszert, ami leginkább garantálja az átláthatóságot és a kényelmet.

Ezeknél az alagsori gardróbszoba szekrényeknél jól látható, hogy az akasztós és a polcos elemek mellett, helyet kapott még a dobozos tárolási megoldás is. Így ebben az esetben sem volt szükség külön ajtófrontok kialakítására, mivel a nyitott polcok és akasztók könnyebb eligazodást eredményeznek a ruhatárban. A gardróbszoba szekrényeit, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Ha kíváncsi az általunk készített tolóajtós gardróbszekrényekre kattintson IDE! Ha viszont a nyíló ajtós gardróbszekrények érdeklik, akkor IDE kattintva találhatja meg őket.