Ez a modern kinézetű, sarok előszobaszekrény két ajtó közé a sarokba készült. A kis hely ellenére igyekeztünk a lehető legtöbbet kihozni a hely adottságaiból.

Sarok előszobaszekrény

Ez a modern kinézetű, sarok előszobaszekrény két ajtó közé, a sarokba készült.

A kis hely ellenére igyekeztünk a lehető legtöbbet kihozni a hely adottságaiból.

Bal oldalra egy alul fiókos, felül polcos elem került. a fiókok alkalmasak a cipőpaszták, cipőkanalak, papírok vagy akár kulcsok tárolására. A felette található polcos elem cipők vagy egyéb ruhák, dobozok tárolására alkalmas.

Befordulva egy akasztós szekrény található, ami egészen a falig megy. A hátulra akasztott kabátok sajnos kissé nehézkesen lesznek hozzáférhetőek, azonban így minden hely maximálisan lett kihasználva.

A mennyezetig történő beépítésnek köszönhetően felül is sok pakolóhely keletkezett.

A sarok előszobaszekrény matt fehér színből, szögletes fekete fogantyúkkal lett kiegészítve, így egy modern, letisztult szekrény lett a végeredmény.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

A sonoma színű előszobabútor inox színű fogantyúkkal és fogasokkal lett teljes.

Sonoma színű előszobabútor

Ez a sonoma színű előszobabútor a bejárat közvetlen közelében lévő széles falbeugróba készült.

A tervezéskor igyekeztünk minden igényt kielégíteni, ugyanakkor az ügyfél kérésére egy szellősebb, „nem végig szekrényes” kialakítást alkotni.

Így beépítésre került egy középmagas elem a kulcsok és az egyéb apróságok lepakolásához, fiókos, valamint ajtós résszel. Mellette egy leülésre alkalmas nyitott cipőtárolós elem lett kialakítva.

Az akasztókat falborításra tettük, így védve a falat az esetleges koszolódástól.

Felül végig mélyebb szekrényeket készítettünk. Az így létrejött rengeteg pakolófelület alkalmas nagyobb, ritkán használt dolgok, vagy akár bőrönd tárolására is.

A felbeugró mindkét oldalán strangcsövek találhatóak, amiket ugyancsak a sonoma színből takartunk el, így egységes hatást érve el.

A sonoma színű előszobabútor inox színű fogantyúkkal és fogasokkal lett teljes.

A sonoma szín tökéletes választás lehet bárhová hiszen nagyon népszerű, és szép szín. Bár ez a bútor pontosan ide, egyedileg készült, de ez a szín a nagy bútoráruházakban is megtalálható, így akár asztalokat, székeket és egyéb bútorokat is lehet vásárolni hozzá, így egy egységes színű berendezést lehet elérni.

Töltse ki bútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez a tükrös előszobabútor minden funkciót ellát, amire egy előszobában szükség lehet.

Tükrös előszobaszekrény

Ez a tükrös előszobaszekrény minden funkciót ellát, amire egy előszobában szükség lehet.

Az általunk készített szekrény mellett egy másik, már meglévő tároló volt, így nem kifejezetten a cipők tárolására kellett terveznünk a bútort. Ennek ellenére a tükör előtt kialakított részre a cipő felvétele közben le lehet ülni, alatta pedig néhány pár cipő tárolható.

A szürke és fehér színű fiókokban könnyen lehet szortírozni az előszobákban előforduló apróbb dolgokat. A két oldalt elhelyezett akasztókra táskát és kabátok egyaránt akaszthatóak.

Az akasztók felé egy kalaptartó polcot is elhelyeztünk. Ennek a mérete illeszkedik a bútor mellett található boltív ívéhez.

Ez, vagy ehhez hasonló tükrös előszobaszekrény, egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színből és méretben elkészíthető.

Töltse ki bútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

A fehér és a szürke szín miatt egy modern és letisztult, fogasok által azonban vidám és igazán egyedi előszobaszekrény készült.

Előszobaszekrény

Az előszobaszekrény különlegessége a felső, zárt szekrényben rejlik.

A felső, ajtós szekrény ajtaja nyomásra nyílik. Kinyitva azonban a villanyórát rejti.

A szekrény alsó, nyitott része megrendelőn kérésére sok cipő tárolására lett tervezve. Íly módon magasabb, ülésre nem alkalmas, azonban több cipő elhelyezhető benne. Tetejére táskát és egyéb dolgot lehet lepakolni kényelmesen az öltözés során.

A szürke, beton színű és mintázatú akasztókkal ellátott hátfal védi a falat a kabátok okozta karcolódásoktól és piszoktól.

A fehér és a szürke szín miatt egy modern és letisztult előszobabútor lett az végeredmény. Azonban a fogasok által egy vidám és igazán egyedi bútor.

A szekrény szép, díszlábakon, lábazati takaró nélkül. Ezt abba az esetben szoktuk javasolni, ha a bútor olyan helyre kerül, ahol gyakrabban mosunk fel, mit például a fürdőszoba és az előszoba. A lábaknak köszönhetően könnyen ki lehet alatta takarítani, valamint megelőzik, hogy a bútor a víz hatására tönkre menjen.

Ha kíváncsi további előszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!