Ez a fehér előszobabútor minden igényt kielégít, hiszen akasztó, fiók, cipő tároló szekrény és az öltözéshez leülős rész is megtalálható benne.

Fehér előszobabútor

Ez a fehér előszobabútor egy családi házba készült.

A minden igényt kielégít, hiszen a kabátok felakasztáshoz akasztó, fiók, a cipő tárolásához szekrény és az öltözéshez leülős rész is megtalálható benne.

A bejárat felől egy lepakolós felületet alakítottunk ki tükörrel. Alatta egy fiók található a kulcsok és egyéb apró dolgok elrakásához. A fiók alatt, valamint a leülős rész alatt található ajtós elem a cipők tárolására szolgál.

A magas, kétajtós szekrény akasztó rudat és polcokat rejt. A felső szekrények kiváló pakolófelületek az olyan dolgok számára, amiket ritkábban vesz elő az ember.

A bútor az ugyancsak általunk készült klasszikus stílusú konyhabútor dizájnját figyelembe véve gyártottuk a bútort. A mart ajtós fehér előszobabútor sonoma tölgy színű betétekkel lett megtörve. A tükör mögötti lapon, a fiókon és a fogasok számára kialakított lapon kívül a lábazat és a felső díszítő elem is ezt a sonoma tölgy színt kapta.

A négyzetes fogantyúk a hozzájuk illő fogasokkal egészültek ki.

A tervezést és a beépítést külön nehezítette az előszoba két sarkában is elhelyezkedő használaton kívüli kémények. Ezek tekintetve vételével, a legjobb helykihasználást szem előtt tartva készült ez az egyedi fehér előszobabútor.

Ha kíváncsi további előszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Modern előszobabútor - előszoba beépítés

Előszobabútor bambusz színben

Sajnos a magyar lakások legtöbbje nem túl nagy. Tekintve, hogy akár többen is laknak benne, így aztán a praktikusság lesz az elsődleges szempont,  kicsit a designt háttérbe szorítva.

Ez a bútor jó példája ennek. A környezethez illő előszobabbútor bambusz színben készült. 3 gyermek volt a lakásban, ezért az elsődleges szempont a rengeteg pakolóhely volt, így aztán ez az előszobabútor inkább egy gardróbszobára hasonlít. Erre mondjuk, hogy a cél szentesíti az eszközt. Mindamellett a tükrös fallal, a cipőtároló és a lepakoló résszel az előszobabútor jellegét és funkcióját is betölti. A nagy szekrények kimondottan sok pakolóhelyével jó szolgálatot fog tenni a családnak.

Ha kíváncsi további általunk készült előszobabútorra tekintse meg referenciáinkat!