Ez az U-alakú konyhabútor modern és igazán letisztult lett. A minimalista stílust kiegészíti, hogy a felsőszekrényeken nincsenek fogantyúk.

U-alakú konyhabútor

Ez az U-alakú konyhabútor egy fiatal pár számára készült.

A konyha egyik különlegességei közé tartozik a dupla felsőszekrény. A jobb helykihasználás érdekében a második sor szekrény mélyebb lett.  A dupla felsőszekrények fogantyú nélküli megoldással, felfelé nyílnak.

A konyhabútorba beépítésre került egy 6-8 terítékes részben beépíthető mosogatógép és egy egymedencés gránit mosogató. A mosogató alatt, a szekrénybe egy vízszűrő is került.

A félsziget a konyhabútor belső oldala felől pakolható. Bár a fotókon nem látszik, de a pult alatt kialakításra került egy polc a mikró számára, így az nem a pulton foglalja a helyet.

A félsziget szekrényei keskenyebbek az átlag szekrényeknél, ugyanakkor így egy kis reggeliző pultot létrehozva lehetőség van odaülni a pulthoz.

Az U-alakú konyhabútor végét egy nyitott polccal zártuk le. Valamint egy nem beépíthető borhűtő és egy side by side hűtő is helyet kapott.

Ugyancsak különlegessége a konyhabútornak, hogy a munkapult és a keskenyebb felsőszekrények színe megegyezik. Emellett a fal és a csempe találkozásához fém vízvető került.

A konyhát egy döntött, kürtős, fehér üvegű elszívó egészíti ki. Ezeket az elszívókat nem kell magasabbra felszerelni, mert a döntött kialakításnak köszönhetően főzőlap anélkül is könnyen megközelíthető, ezáltal kényelmes használatot biztosít.

Ez az U-alakú konyhabútor modern és igazán letisztult lett. A minimalista stílust kiegészíti, hogy a felsőszekrényeken nincsenek fogantyúk. Ugyanakkor az alsószekrényekre egy egyszerű dizájnú, a szekrény méretével megfelelően változó fogantyúk kerültek.

A fényképek készültekor a fényes fehér ajtókon még rajta van a védőfólia. Ez megakadályozza, hogy az ajtók szállításkor megkarcolódjanak.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!