Egyedi hálószobabútor

Ez a lakberendező által tervezett egyedi hálószobabútor több funkciót is ellát.

A térbe beugró falat körbeépítő bútor komód része a ruhák tárolására alkalmas. Eleinte csak a fenti szekrények voltak tolóajtósra tervezve, ugyanis a nyíló ajtókat nem lehetett volna kinyitni a szekrény mellett elhelyezkedő légkondi miatt. Azonban az ügyfél kérésére a lentre tervezett fiókos elemek helyére is tolóajtók kerültek.  A szekrények között kihagyott hely a TV számára biztosít helyet.

Az egyedi hálószobabútor egy dolgozó saroknak is helyet ad. A vastagított lapból készült asztal rész és a színével megegyező polcok tökéletes összhangot alkotnak. A polcokat modern, letisztult, fekete polctartókkal szereltük. A dolgozó sarokhoz egy kis, gurulós konténer szekrényt is készítettünk.

Annak érdekében, hogy a kábelek esztétikusan legyenek elvezetve kábel elvezetőket alkalmaztunk mind az asztal résznél, mint a TV helyénél.

A polcok mögé egy hátlapot készítettünk, ami lezárja a TV felöli részt. A bútor minden eleme mart fogantyús megoldással készült.

A bútor színei megegyeznek az ugyancsak általunk készített konyhabútor és nappali szekrénysor színeivel, így alkotva egységes berendezést a lakásban.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!