Klasszikus konyha világos munkalappal

A megrendelő egyedi kérése és álma alapján elkészített klasszikus konyhabútor világos munkalappal a klasszikus konyhák típusának egyik kiemelkedő darabja. A képen látható klasszikus konyhabútor L alakú elrendezéséből adódóan a munkaútvonal kényelmesen és könnyen elérhető minden háziasszony számára, de a család minden tagja számára egyaránt. A szagelszívó és a gáztűzhely szerves beépített része a képen látható konyhának. A képen is jól látszódnak a különleges formájú és mintázatú fogantyúk, amelyek még egyedibbé tehetik bútorunkat és konyhánkat is. A világos munkalap és a sötétbarna bútor a kis terekhez is kiválóan alkalmazkodik, hiszen párosításuk nem teszik sötétté a teret, sőt optikailag még tágítják is azt.

Ha kíváncsi további általunk készített klasszikus konyhabútorra kattintson IDE! Ha esetleg a minimalista konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint modern stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!