Klasszikus konyha kis asztallal

Az egyedileg tervezett klasszikus konyha kis asztallal az egész család központi helyiségévé válhat, hiszen mindenki kiveheti a részét a munkálatokban. A tűzhely és a mosogatógép beépített szerkezeti elemekként jelennek meg ebben a konyhában. A beépített konyhai készülékek igény szerint takaratlanul vagy eltakarva beépített szekrénnyel együtt is rendelhetők. Ez a konyhabútor akár több személy számára is biztosítja a helyet. A kis asztal tökéletes lehet a kisebb munkafolyamatok elvégzéséhez vagy akár vendégváró falatok kihelyezésére is. Továbbá minden anyuka álma egy ilyen kis asztallal kiegészített konyhabútor, hiszen így főzés közben is tudnak együtt tanulni a gyermekükkel, vagy akár a leckeírást is együtt tudják ellenőrizni.

Ha kíváncsi további általunk készített klasszikus konyhabútorra kattintson IDE! Ha esetleg a minimalista konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint modern stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!