Gardróbszekrény kétszínű tolóajtóval

A képen egy egyedi kérésre készített gardróbszekrény látható, amely kétszínű, kétszárnyú tolóajtóval és láthatatlan sínekkel rendelkezik.

A gardróbszekrény kétszínű tolóajtóval, kontrasztos színeivel különleges megjelenést visznek bárki nappalijába, hálószobájába vagy akár gardróbszobájába is.

Ennek a gardróbszekrénynek a kétszárnyú tolóajtóján lévő sötét és világos szín kombinációja az egyedi és a minimalista stílust képviseli. A gardróbszekrény kinézetében a láthatatlan sínes megoldás tovább fokozza még a letisztultságot és a rendet is.

A gardróbszekrény belső része akasztós és polcos elemeket is tartalmaz, azonban lehetőség van több más kiegészítővel is kialakítani a szekrény belső elrendezését az Ön egyéni elképzelései alapján. A gardróbszekrényt, egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük.

Ha kíváncsi további általunk készített tolóajtós gardróbszekrényekre kattintson IDE! Ha viszont a nyíló ajtós gardróbszekrények érdeklik, akkor IDE kattintva találhatja meg őket.