Gardróbszekrény ötosztású tolóajtóval

Ez az egyedi kérésre készült, mahagóni színű gardróbszekrény ötosztású tolóajtóval az előszoba, a folyosó vagy akár a nappali kedvenc bútordarabjává válhat.

A gardróbszekrény kinézetének egyedisége a markáns színe mellett, a tolóajtajának fémpántos osztásában rejlik. Ez a gardróbszekrény látható sínekkel lett kialakítva, ezzel keretet adva a kétszárnyú tolóajtó ötosztású díszítésének. A gardróbszekrény belső részében polcos és akasztós elemeket is találhatunk. De praktikus tárolókkal, kosarakkal, vagy egyéb kiegészítőkkel akár egyedien is beépíthető a rendszer. A képen látható gardróbszekrény ötosztású tolóajtóval és díszítésével tökéletes harmóniában van a helyiségben található csempe színével, és annak mozaik mintázatával egyaránt. A gardróbszekrényt, egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Ha kíváncsi további általunk készített tolóajtós gardróbszekrényekre kattintson IDE! Ha viszont a nyíló ajtós gardróbszekrények érdeklik, akkor IDE kattintva találhatja meg őket.