Láthatatlan sínes gardróbszekrény tolóajtóval

A megrendelő egyedi igényeire tervezett láthatatlan sínes gardróbszekrény tolóajtóval kivitelezve hozta eredményként a képen is jól látható különleges megoldású és kinézetű gardróbszekrényt.

Ennek a gardróbszekrénynek egyedi és minimalista megjelenést kölcsönöz az ajtókon lévő sötét és a világos szín kombinációja, ami jelen esetben a környezet burkolatának színeivel is teljes harmóniában áll.

A gardróbszekrény kinézetében a minimalista stílust tovább fokozza még a láthatatlan sínes megoldás is. A gardróbszekrény belső részében polcos és akasztós elemek is kialakításra kerültek. De több más kiegészítővel szinte teljesen egyéni elképzelésre és használatra alakítható a gardróbszekrények belseje, így biztosítva a további tárolási lehetőségeket. A gardróbszekrényt, egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Ha kíváncsi további általunk készített tolóajtós gardróbszekrényekre kattintson IDE! Ha viszont a nyíló ajtós gardróbszekrények érdeklik, akkor IDE kattintva találhatja meg őket.