Fürdőszobabútor szekrényekkel

A vevő egyedi igényeit figyelembe véve, a helyszíni felmérést követően készítettük el a képen jól látható szekrényekkel kialakított fürdőszobabútort.

Jól látható, hogy a fürdőszobai burkolólap színében passzol a bútor színéhez, így olyan, mintha a padlóból „bújt” volna elő a fürdőszobabútor. Továbbá ennek a fürdőszobabútornak a felső lapja ugyanolyan világos színt kapott, mint a fürdőszoba falának csempéje, így olyan, mintha a fürdőszoba falából nyúlna ki. Ennek a fürdőszobabútornak nem csak az a különlegessége, hogy megjelenésében teljesen harmonizál a fürdőszoba környezetével. Hanem az is, hogy a mosógép burkolása külön kérés alapján készült. Illetve a tetején egy szekrény kapott helyet, aminek dupla ajtaja mögé rejtettük a cirkót.

A Konyha-szerviz Stúdió Bt. szakemberei minden szempontból a vevő álmait kívánják megvalósítani, illetve azt, hogy a helykihasználás a lehető legoptimálisabban történjen. A beépített mosdókagyló letisztultsága, illetve ennek a fürdőszobabútornak a fogantyúi a modern fürdőszoba egyik elengedhetetlen elemei. Az Ön igényeit figyelembe véve, és a bútor egyedi jellegéből adódóan, bármilyen tárolási lehetőségekkel beépítjük a fürdőszobabútor rendszerét. Legyen az kosár, doboz, polc, fiók vagy akár akasztós megoldás.

Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!