Világos fürdőszobaszekrény mosógép kiállással

Az általunk készített és beépített minden fürdőszobaszekrény a vevő igényeit figyelembe véve valósul meg. Ennél a világos fürdőszobabútornál a mosógép burkolása volt az egyik külön kérése a megrendelőnknek.

A képen is jól látható, hogy a fürdőszobaszekrény színében és modern stílusában is harmonizál a fürdőszoba környezetével, valamint ugyanolyan, mint a mosógépet burkoló kiállás. Ennél a fürdőszobabútornál nem csak megjelenésének letisztultsága testesíti meg a modern stílust, hanem a fogantyúja is, amely ideális törülköző tárolására is.

A mosdókagylót kehelyszerű kialakítása és a fürdőszobabútorra helyezése kiemeli a környezetéből. Valamint azt láttatja, mintha egyszerűen csak a bútorra lenne téve, ezzel is a modern, letisztult fürdőszoba jegyeit képviselve. Ennek a fürdőszobabútornak az ajtófrontja egy fiókos tárolási lehetőséget takar. Azonban a bútor egyedi kialakításából adódóan, bármilyen elemmel, mint például polcokkal, kosarakkal be tudjuk építeni a rendszert Önnek. Ezt a világos színű fürdőszobabútort nem csak a mosógép oldalát takaró burkolással, hanem egy fali kis szekrénnyel is kiegészítettük az optimális helykihasználás érdekében.

Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!