Sarok íróasztal

Ez az egyedi mogyorószínű sarok íróasztal speciáis kialakítású, ugyanis ügyfelünk egyik kedves ismerőse tervezte a számára. Nekünk csak kivitelezni kellett az ötletes elgondolást.

A tervezésnek kiszönhetően az asztal alsó részén négy fiók, valamint egy ajtós, bepakolós rész is található. A fiókok használata az iróasztalok esetében is célszerű, hiszen kézreálló és kényelmes tároló alakítható ki az alkalmazásukkal.

Az asztallap lekerekített sarka is kényelmesebb, valamint balesetmentesebb munkát tesz lehetővé. Emellett az asztallapon egy kábelkivezető is megtalálható, amelyen keresztül a kábelek levezethetőek a lap alá, így azok sem zavaróak.

Az asztalt egy régi, belvárosi lakásba készítettük. Így a nagy belmagasságnak közönhetően nem volt gond olyan home office létrehozása, ahol rengeteg irat tárolható viszonylag kis alapterületen. A sarok íróasztal felső, polcos része tolóajtós. A szokatlan kialakítás ellenére nagyon praktikus, hiszen munka közben, a nyitható ajtókkal ellentétben, nem zavaró ha nyitva van. Ugyanakkor ha épp nem dolgozik senki elrejti az irattartókat.

Emellett a felső rész polcai igény szerint áthelyezhetőek a megfelő magasságba a két oldalon található furatsornak köszönhetően. Így bármilyen irattartó kényelmesen tárolható a polcokon.

Ha kíváncsi további általunk készített irodabútorokra kattintson IDE!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén vagy Facebookon!