Szürke konyha mintás csempével

Ez a szürke konyha egy budai lakásba készült.

A kis alapterület miatt törekedtünk a helyiség legjobb kihasználására, úgy hogy közben egy kényelmesen használható konyhát készítsünk ügyfeleink részére.

A kényelem és praktikusság céljából rengeteg fiók került beépítésre. Valamint a beépített sütő is magasan, egy kamraszekrényben lett elhelyezve a beépített mikróval együtt. A sütő magas elhelyezéséből kifolyólag a főzőlap alá széles, jó minőségű, 25 kg terhelhetőségű fiókok kerültek.

A sütő melletti keskeny szekrény egy hat részes kihúzható kamrarácsot rejt. Valamint a pult alatt is megtalálható egy kisebb, két soros kihúzható rács. A kétmedencés, gránitmosogató alatt  egy nagy  fiók található, amely ideális lehet szemetes vagy más, nagyobb dolgok tárolására.

A legjobb helykihasználás érdekében igyekeztünk minél magasabban beépíteni a helyiséget. Így a felső szekrények két részből állnak és szinte a plafonig érnek. A legfelső szekrények ajtajai felfelé nyílnak.

Ezenkívül az ablak elé egy keskenyebb pult került, aminek következtében több munkafelület jött létre.

Megrendelőink ragaszkodtak a már meglévő, mintás csempéhez, valamint világos színű konyhabútort szeretettek volna. Így a végső döntés a képeken is látható szürke konyha lett. A világos színeknek és a hosszúkás Reling fogantyúknak köszönhetően egy igazán letisztult és modern konyhát készítettünk.

Ha kíváncsi további általunk készített modern konyhabútor referenciáinkra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint minimalista stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!