Minimalista konyhabútor vidám mintázattal

Ez a képen is jól látható sötétbarna és homokszínű elemekből álló egyedi, minimalista konyhabútor vidám mintázattal kiegészített üveghátfallal egyedi megrendelés alapján készült el.

A kerámialapos villanytűzhely, a szagelszívó, a mosogatótálca és mikrohullámú sütő is szerkezeti elemként került beépítésre. A sötétbarna minimalista konyhabútor a világos színű munkalapnak és a fém színű fogantyúknak köszönhetően nem teszi optikailag sötétté a teret. Sőt, a konyhabútor vidám mintázattal kiegészített üveghátfal még jobban kiemeli a konyhabútor színeit. Az előkészítés, a mosogatás, és a főzési zóna egymáshoz közel került elhelyezésre, a felesleges sétautak elkerülése céljából. Ennek a minimalista konyhabútornak a fogantyúi tökéletesek ahhoz, hogy a konyharuhát ráhelyezzük, így biztosítva a tiszta és eredményes konyhai munkálatokat. A konyhabútort, egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Ha kíváncsi további általunk készített minimalista konyhabútorra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint modern stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.