Fürdőszobabútor alsó szekrényekkel

Ez a képen is jól látható alsó szekrényekkel kialakított fürdőszobabútor a fürdőszoba stílusával teljesen harmonizál. A Konyha-szerviz Stúdió Bt. szakemberei mindig a vevő egyedi igényeit és álmait valósítják meg, a lehető legoptimálisabb helykihasználást és tárolási lehetőségeket figyelembe véve.

Ez a fürdőszobabútor színében és megjelenésében is illik a fürdőszoba környezetéhez. A dupla mosdókagylóval kialakított fürdőszobabútor kényelmes helyet biztosít két személy számára is, így a fürdőszobában a készülődés zavartalanul történhet. A mosdókagylók megjelenésükben, a fürdőszobabútor szekrényeinek pedig a fogantyúi adják vissza a modern stílus jegyeit. Ennek a bútornak a fogantyúi alkalmasak törülköző tartására is, így elkerülhető a falra történő felesleges elemek felszerelése.

A fürdőszobabútor alsó szekrényeinek ajtajai fiókrendszert és polcrendszert is rejtenek, azonban lehetőség van minden megrendelőnk számára, hogy saját elképzelései alapján beépítsük a rendszert különböző tároló elemekkel, mint például kosarakkal, dobozokkal. A fürdőszobabútort, egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben is elkészítjük Önnek.

Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!