Fiatalos, modern, fehér konyhabútor

Ez a magasfényű, fehér konyhabútor egy panellakásba készült.

A lakás felújítása során egy fal lebontásra került, aminek következménye, hogy a térben egy függőlegesen futó fűtéscső ott maradt, ami a konyhabútor beépítésekor komoly kihívást jelentett. De amint a képen is látható sikerült nagyon szépen és precízen megoldanunk.

A fényesre festett ajtókon egy finom, minimális, szögletes marásmintát alkalmaztunk.

Ha van rá lehetőség és igény, akkor a mikrónak a felső szekrényben is tudunk helyet biztosítani, annak érdekében, hogy nagyobb használható felületű pult maradjon. Ennél a konyhánál is ez figyelhető meg, az ablak melletti szekrénynél.

Sokszor külön gondot okoz a konyhában lévő radiátor. Éppen ezért dolgoztunk ki egy módszert, aminek segítségével a radiátor elé is tudunk bútort készíteni. Ennek lényege, hogy a radiátornál lévő bútor lábazatába, valamint a pultba egy-egy fém rácsot építünk. Ezzel biztosítjuk a meleg levegő körforgását.

Ha kíváncsi további általunk készített modern konyhabútor referenciáinkra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint minimalista stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!