Fehér konyha felfele nyíló ajtókkal

Ez a modern stílusú konyhabútor fényes fehér akril ajtókkal és szilva színű pulttal készült.

A konyha egyik érdekessége, hogy csempe helyett a munkalap színéből készült falborítás került a falra. Ez a fajta falburkolat, úgy, mint a csempe, jól és könnyen tisztítható, valamint igazán modern és letisztult kinézetet ad a konyhabútornak.

A kiválasztott színekkel tökéletes összhangban van a gránit mosogató, amely egy ugyancsak gránit csapteleppel egészül ki. A mosogató alatt, a megszokott ajtó helyett azonban egy fiók található.

Másik érdekesség, hogy a konyha felfele nyíló ajtókkal lett tervezve. Ennek egyik előnye, hogy az ajtó felnyitásakor az egész szekrénybelső elénk tárul.

A konyha bal szélén egy teljesen beépíthető mosogatógép található. Annak érdekében, hogy a konyha oldalról is szép legyen a mosogatógép oldalára is az ajtók anyagából készült lap került. A mosogató felett került kialakításra a mikró helye. Amikor felsőszekrénybe kerül a mikró, és a hely megengedi, úgy tervezzük a bútort, hogy az egy pár cm-rel lejjebb engedjük a szekrényt. Így kényelmesebben használható lesz a mikró, ráadásul kevésbé balesetveszélyes is.

A jobb oldalon a magasszekrény egy tejesen beépíthető hűtőszekrényt rejt. A mellette látható keskeny ajtó mögött egy kihúzható rács található, amely fűszerek, olaj és ecet tárolására alkalmas. A beépített sütő meletti elhelyezése miatt főzés közben tökéletesen kézreáll.

A konyhabútor U alakú kialakítása miatt két sarokszekrény is beépítésre került. Ebből az egyik egyikben egy 3/4-es forgó rács található.

A felsőszekrények alá mind a két oldalon LED világítás lett felszerelve, amely a munkavégzéshez kiváló fényt biztosít.

Az elkészült konyha felfele nyíló ajtókkal, hosszúkás fogantyúkkal és a beépített gépekkel egy letisztult, látványos és otthonos eleme lett a lakásnak.

Ha kíváncsi további általunk készített modern konyhabútor referenciáinkra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint minimalista stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!