Tolóajtós beépített gardróbszekrény

Ez a tolóajtós beépített gardróbszekrény két részből épül fel.

A gardróbszekrény egy falbeugróba készült,, ahol tervezéskor több mindent is figyelembe kellett vennünk. A mennyezet alatt egy cső fut végig keresztben. A légkondicionáló csöve miatt a tolóajtós részt nem lehetett teljesen a mennyezetig vinni, így felülre egy nyíló ajtós, polcos szekrény került, oldalt, a légkondicionáló csöve felett takaró elemmel, így nem maradt rés a szekrény és a fal között.

Az alsó, tükrös tolóajtós szekrényben bal oldalt két sor akasztó található. Jobb oldalra viszont belső fiókok helyett 4 db IKEA rácsot szereltünk be a polcok alá.

A világosbarna tolóajtó egy sötétbarna betéttel lett megtörve. Ezen kívül egy vékony sötétbarna keretet kapott a szekrény, valamint a lábazat is a színből készült, így egy kicsit izgalmasabbá téve a szekrény megjelenését. Az alumínium tolóajtó profil pedig jól kiemeli a színkombinációt.

A tolóajtós beépített gardróbszekrény anyagainak kiválasztásakor igyekeztünk a lehető legjobban passzolni a tükörben látható, már meglévő bútorhoz.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!