Tv-szekrény

Médiazajos világunkban nagyon sokan a nappaliban tartják tévéjüket, a lakás központi részén. Ám ez nem jelenti azt, hogy a tv kell, hogy legyen az életünk középpontja. Ebben a modern, tetőtéri szobába ez a letisztult vonalvezetésű, szép, sötét színű tv-szekrény maradéktalanul illik. Magának a televíziókészüléknek egyedi helye van a szekrényen belül, hiszen az újfajta készülékek paramétereire van szabva a beépített polc. A szekrény két szélén látható ajtók elhúzhatóak, aljuk sínekbe illeszkedik, így akár egy mozdulattal is eltüntethetjük a tv-t, ha akarjuk. De az elhúzható ajtók segítenek abban is, hogy a radiátor mögötti teret a lehető legoptimálisabban használjuk ki. Az elhúzható ajtók mögötti, két szélső polcrész bármilyen tárolásra alkalmas.

A bútordarab felső része könnyen dekorálható akár virágokkal, akár fényképekkel. A baloldali részen kialakított lépcsőzetes, kiugró, oldalsó polcokra is bátran lehet pakolni. Különlegességnek mondható, hogy a tv-szekrény valóban része a nappali bútornak, mert színben megegyezik a falon látható kis polccal, így is hangulatosabbá téve a szobát.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!