Tetőtéri kicsi gardróbszoba

Ha otthona tetőterében elegendő a hely ahhoz, hogy nagyobb mennyiségű ruhatárát és kiegészítőit rendszerezve tárolja egy helyen, akkor teljesen személyre szabottan tudjuk kivitelezni Önnek, ezt a képen is látható, tetőtéri gardróbszobát.

A gardróbszobák kialakításakor elsődleges célunk, hogy egy olyan helyiséget adjunk, ahol a megfelelő elrendezésben, könnyedén és praktikusan hozzáférhet ruhaneműihez, kiegészítőihez. A vevői igényekhez és a helyiség adottságaihoz alkalmazkodva alakítjuk ki mind a bútorok elhelyezését, mind a funkcióit. Ez a tetőtéri kicsi gardróbszoba olyan bútort kapott, ami egyszerűen áttekinthető.

A Konyha-szerviz Stúdió Bt. szakemberei számára a tetőtéri, dőlt falak sem jelentenek akadályt a bútorok tervezése és kivitelezése során. A képen is jól látható, hogy a gardróbszobák szekrényeinél nincs szükség külön ajtófrontokra. A nyitott polcok segítségével könnyebben tudja rendszerezni dolgait, sőt könnyebben is látja át.

A gardróbszoba szekrényeit mindig az Ön elképzelései alapján tervezzük és készítjük el, így akasztós, polcos vagy akár egyéb praktikus tároló elemekkel is beépíthetjük a rendszert.