Ez a minimalista stílusban készült konyha bárpulttal és a kényelmesebb használat miatt sok fiókkal készült.

Minimalista konyha bárpulttal

Ez a minimalista stílusban készült konyha bárpulttal és a kényelmesebb használat miatt sok fiókkal készült.

A konyha adottságait figyelembe véve igyekeztünk a lehető leg praktikusabb konyhát kialakítani. A sütő és a mikró egy magas szekrénybe került, így a sütő használatához nem kell lehajolni, a mikró pedig nem  a pulton foglalja a helyet.

A sütős-mikrós szekrény mellé egy keskenyebb, de magas, kihúzható kamrarács került, a száraz élelmiszerek, konzervek tárolására.

A sütő magasszekrénybe helyezésével a főzőlap alatt felszabadult helyet egy széles fiókos elem vette át. Mellé egy kis kihúzható rácsos elem került, a fűszerek, olajok tárolására.

A sarokban egy L-alakú szekrény látható, forgatható ráccsal, mellette teljesen beépíthető mosogatógép, majd a mosogatós szekrény, gránit mosogatóval, majd szintén egy sarokszekrény, ezúttal viszont egyenes kialakítással. Mellette még több széles fiókos elem található, az ergonomikusabb használat és a jobb szortírozás céljából.

A felnyíló szerkezettel nyitható felsőszekrény alul nem teljesen átlátszó, savmart üveggel lett légiesebb. Ezt erősíti az döntött, üveg elszívó is.

A konyha bárpulttal lett teljes. Ez a bárszékekkel kényelmesen elérhető pult tökéletes a reggelizéshez, vagy a beszélgetéshez. A bárpult alá, a munkalapba egy kifordítható konnektor is került.

A konyha letisztult megjelenését az összhangban lévő színek és a fogantyú nélküli, úgynevezett J-profilos ajtók adják. Az ilyen ajtóknak a felső élébe van egy oldalról J alakú mélyedés, ennek segítségével lehet kinyitni őket.

A konyha szögben álló falai miatt teljesen egyedi megoldásokat kellett alkalmaznunk.

A bútort egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyha árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez az U alakú konyha egy budapesti családi házba készült.

U alakú konyha

Ez az U alakú konyha egy budapesti családi házba készült.

A konyhabútor tervezésénél fő szempont volt a praktikus használhatóság, ezért az alsószekrények a sarkok kivételével mind fiókok. A mosogató alatt található fiók elektromos nyitású, így nyomásra is nyílik.  A sarokszekrényekben rácsok segítik az ergonomikus használatot, így nem kell „bemászni” a szekrénybe az edényekért.

Két magas szekrényt készítettünk. A szélső alul fiókos, felül polcos elemben kihúzható polc is található, így a mély polc hátulja is könnyen elérhető. A mellette lévő magas szekrénybe került a beépíthető mosogatógép, felette pedig a sütő kapott helyet.

Az alsószekrények egy speciális, Gola profilos, rejtett fogantyús megoldással nyílnak.

Az U alakú konyha nagy belmagassága és a mennyezetig történő beépítése miatt két sor felsőszekrényt készítettünk. Az alsóbb sor felsőszekrény benyúlós nyitással nyitható, vagyis az ajtó mögött van egy kis rés, ennek segítségével lehet kinyitni az ajtókat. A felső sor azonban nyomásra nyílik.

A felsőszekrénybe került a normál, nem beépíthető mikró, így az nem a pulton foglalja a helyet.

Ügyfelünk kérésére a felső sarokszekrények mind a két oldalon kétféle megoldással készültek. Alulra L alakú, duplán nyitható szekrények kerültek, felé azonban 45 fokban lecsapott sarokszerényeket készítettünk savmart üvegekkel.

A hűtő felé is került egy, a hűtő mélységével megegyező szekrény így biztosítva még több pakolófelületet. A hűtő két oldalára takarólapokat tettünk, így nem a hűtő az első amit a konyhába belépve meglát az ember.

Ez az U alakú konyha a mennyezetig beépített szekrényekkel, a fogantyú nélküli megoldásokkal egy letisztult, modern, minimalista stílusú konyha lett.

A konyhabútort bármilyen színben és méretben, személyre szabottan elkészítjük Önnek. Keressen minket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Ez a fényes fehér konyhabútor a minimalizmus jegyében készült.

Fényes fehér konyhabútor

Ez a fényes fehér konyhabútor a minimalizmus jegyében készült.

Ügyfelünk kérése volt, hogy a lehető legkevesebb „törés vonal” legyen a konyhában, vagyis minél nagyobb egybefüggő felületek legyenek, valamint ha mégis vannak ilyen vonalak azok lehetőleg vízszintesek legyenek. Ebből kifolyólag széles, felnyíló ajtós felsőszekrényeket készítettünk. Az elszívó is rejtve van, hiszen a felsőszekrény aljába süllyeszthető.

A konyha tervezésénél figyelnünk kellett az ablakra. Annak érdekében, hogy az ablakot ki lehessen nyitni nem tudtunk végig felsőszekrényeket tenni. Valamint a pult magassága is adott volt az ablak miatt.

A beépíthető sütő és mikró egy magas, kamraszekrénybe kerültek. Így a sütő használata kényelmesebb és biztonságosabb, ugyanis könnyen rálátni a készülő ételre és lehajolni sem kell annak kivételekor.

Mivel a sütő nem a főzőlap alatt helyezkedik el, a főzőlap alatti helyet fiókok kapták. A felső fiókban egy rejtett, úgynevezett belső fiók található az evőeszközök tárolására. Az alsó, mély fiók ugyanakkor az edények tárolására alkalmas.

A konyhabútor egyik különlegessége, hogy a mosogató a pulttal egy szintbe lett beépítve. Általában a mosogatók, legyenek azok rozsdamentesek vagy gránitok a pultra vannak ráültetve, így a peremük pár millimétert feljebb van. Ebben az esetben viszont egy speciális mosogatót szereltünk be, ami teljes mértékben egy síkban van a munkalappal.

A mosogató mellett egy teljesen beépíthető mosogatógép került.

A fényes fehér konyhabútor másik különlegessége a fogantyú nélküli ajtónyitási megoldás. Az alsószekrények élbemart ajtólapokkal készültek. A felsőszekrények alulról benyúlós és nyomásra nyílós megoldásokat tartalmaznak.

A felsőszekrények aljára 4000K-s leg szalagot tettünk, ami megfelelő pultvilágítást biztosít a főzés során.

A mennyezetig történő beépítés miatt elegánsabb lett a konyha. Valamint több hasznos pakolófelület keletkezett, amiből, mint tudjuk, sosem elég.

A fényes fehér konyhabútor letisztult formáit és az egyszerű, fekete fehér színeit a marrokói mintás csempe dobja fel, így a végeredmény egy modern és a mai trendeknek megfelelő konyha lett.

Ez az U-alakú konyhabútor modern és igazán letisztult lett. A minimalista stílust kiegészíti, hogy a felsőszekrényeken nincsenek fogantyúk.

U-alakú konyhabútor

Ez az U-alakú konyhabútor egy fiatal pár számára készült.

A konyha egyik különlegességei közé tartozik a dupla felsőszekrény. A jobb helykihasználás érdekében a második sor szekrény mélyebb lett.  A dupla felsőszekrények fogantyú nélküli megoldással, felfelé nyílnak.

A konyhabútorba beépítésre került egy 6-8 terítékes részben beépíthető mosogatógép és egy egymedencés gránit mosogató. A mosogató alatt, a szekrénybe egy vízszűrő is került.

A félsziget a konyhabútor belső oldala felől pakolható. Bár a fotókon nem látszik, de a pult alatt kialakításra került egy polc a mikró számára, így az nem a pulton foglalja a helyet.

A félsziget szekrényei keskenyebbek az átlag szekrényeknél, ugyanakkor így egy kis reggeliző pultot létrehozva lehetőség van odaülni a pulthoz.

Az U-alakú konyhabútor végét egy nyitott polccal zártuk le. Valamint egy nem beépíthető borhűtő és egy side by side hűtő is helyet kapott.

Ugyancsak különlegessége a konyhabútornak, hogy a munkapult és a keskenyebb felsőszekrények színe megegyezik. Emellett a fal és a csempe találkozásához fém vízvető került.

A konyhát egy döntött, kürtős, fehér üvegű elszívó egészíti ki. Ezeket az elszívókat nem kell magasabbra felszerelni, mert a döntött kialakításnak köszönhetően főzőlap anélkül is könnyen megközelíthető, ezáltal kényelmes használatot biztosít.

Ez az U-alakú konyhabútor modern és igazán letisztult lett. A minimalista stílust kiegészíti, hogy a felsőszekrényeken nincsenek fogantyúk. Ugyanakkor az alsószekrényekre egy egyszerű dizájnú, a szekrény méretével megfelelően változó fogantyúk kerültek.

A fényképek készültekor a fényes fehér ajtókon még rajta van a védőfólia. Ez megakadályozza, hogy az ajtók szállításkor megkarcolódjanak.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

A képen látható fehér panelkonyha minimalista stílusban készült.

Fehér panelkonyha

A képen látható fehér panelkonyha minimalista stílusban készült.

A konyhabútor tervezését és kivitelezését nehezítették a csövek. Valamint az ablak magassága meghatározta a pult magasságát. Az ablak alatt elhelyezkedő radiátor miatt a szekrények keskenyebbek lettek, így a pultba és a lábazatba szellőző rácsokat helyeztünk. Ablakpárkányt kiváltva a munkalapot egészen az ablakig futtattuk.

Az ablak előtt látható fióknak, bár a mélysége keskenyebb, de széles, így is elegendő pakolófelületet képez.

A minimalista stílust követve az ajtók fogantyú nélküli megoldással nyílnak. Az alsószekrények és a magas kamraszekrények nyomásra, míg a felsőszekrények benyúlós technikával nyithatóak.

A felsőszekrények aljára 4000 K-es LED világítást szereltünk. Ez elég fényt ad a pulton történő munkához, ugyanakkor semleges fehér fényének köszönhetően nincs sárgás fénye.

A mikró a magas szekrényekben kapott helyet, így nem a pulton foglalja a helyet. A sarokban található kamraszekrény alá egy egyenes sarokszekrény fut be. Ennek a megoldásnak köszönhetően a sarok is kihasználásra került.

A plafonig történő beépítéssel rengeteg pakolófelület keletkezett. A felsőszekrények egybefüggő ajtókat kaptak, amik optikailag nyújtják a bútort, valamit letisztult, elegáns hatást keltenek.

A bútorba beépítésre került egy egymedencés rozsdamentes acél Blanco mosogató, valamint egy Cata teleszkópos elszívó.

Mivel az elszívó levegőjét nem lehetett a szabadba kivezetni aktívszén került az elszívóba. Az aktív szénszűrős elszívók az elhasznált levegőt nem a ház falán kívülre, hanem a belső légtérbe vezeti vissza, miután a zsírt és a kellemetlen szagokat megszűri.

Ezen kívül elhelyezésre került egy normál, nem beépíthető mosogatógép és egy normál gáztűzhely is.

A fehér panelkonyha fényes akril ajtókkal és extra ellenálló felületű Lechner konyhai munkalappal készült.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Kis fehér konyha

Kis fehér konyha

Ez a kis fehér konyha minimalista stílusban készült.

A konyha helyiség kis mérete, és a megrendelőnk igényeinek megfelelően készült ez a konyha.

A sarokban egy egy medencés rozsdamentes mosogató látható, alatta egy nyíló ajtós szekrénnyel, ami a szemetest rejti. Mellette helyezkedik el a normál, nem beépíthető mosogatógép.

A 3 fiókos széles elem elosztása praktikus az edények és az egyéb dolgok tárolására is. A beépíthető sütő felett egy domino, kerámia főzőlap látható. A sütő mellett található radiátor és fal kis szélessége miatt nem került beépítésre több szekrény. Elszívónak egy normál elszívóra esett a választás.

A kis fehér konyha minimalista stílusát követve a konyhába nem kerültek felsőszekrények, csak 3 db fűszerpolc polc, az elszívó mellé. Ügyfelünk kérésére a szekrények díszlábon állnak, így könnyítve az alattuk történő felmosást.

A konyhabútorral szemben került elhelyezésre a bútor munkalapjával megegyező asztal is.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Ha kíváncsi további általunk készített minimalista konyhabútorokra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint modern stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

kék konyha egy legénylakásban

Minimalista kék konyha

Ez a kék konyha egy kisméretű legénylakásba készült.

A kis méret ellenére egy praktikus és esztétikus konyhát sikerült készítenünk.

Az ajtók festett ajtók, amelynek különlegessége, hogy az ajtó éle lett úgy kialakítva, hogy fogantyú nélkül is nyitható legyen. Így egy letisztult, minimalista képet alkotva. A kék konyha inox színű lábazattal egészül ki.

A festett ajtók harmonizálnak a lakás fürdőszobájában használt kék színnel.

A márvány mintás fekete falborítás kiemeli a fehér pultot. A konyhához kapcsolódva a konyhapultból kialakítottunk egy kis étkező részi is a konyhához kapcsolódva, így a kis lakásban nincs szükség külön étkezőasztalra.

Ügyfelünk kérésére nem került vízvető a pult és a fal találkozásához.

A kék konyha alapból kis alapterületét még egy strang is lekicsinyítette. Azért, hogy minél több helyet nyerjünk a bútor a mennyezetig lett beépítve. A felsőszekrények két részből tevődtek össze. Alulra alacsonyabb, felnyíló ajtós szekrények kerültek, felé pedig magasabb, normál nyitású szekrények. A pultvilágítást a felsőszekrények aljába bemart LED világítás adja.

A konyhába beépítésre került egy beépíthető sütő, kerámialappal kiegészítve, egy egymedencés csepptálcás gránit mosogató, gránit csapteleppel és egy beépíthető mikró. Olyan szekrénybe építhető fix elszívót szereltünk be, amely szemből nem látszik. Emellett az étkezőpult mellett egy pult alá építhető hűtő került.

A sütő mellé egy 4 fiókos elem került, amiben az evőeszközöket és a kisebb eszközöket kiválóan el lehet rendezni. A mosogató alá egy olyan fiók került, ami a szemetest rejti. Valamint egy kétsoros kihúzható rács is megtalálható a konyhában.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Abszolút minimalista fehér konyhabútor.

Fehér konyhabútor nyomásra nyíló ajtókkal

Abszolút minimalista fehér konyhabútor nyomásra nyíló ajtókkal.

A stílus erősítése érdekében fogantyúk sem kerültek a szekrényekre. Minden ajtó és fiók nyomásra nyílik. Fehér selyemfényűre festett ajtókkal készült, mennyezetig történő beépítéssel.

Ügyfelünk kívánsága azt volt, hogy minden fehér színű legyen. Ugyanis az egész lakásban a fehér szín uralkodott, így a konyha teljes mértékben beleillik a lakás képébe.

Szintén fehér színű, kétmedencés gránit mosogató került beépítésre. A mosogatóhoz egy mosószer adagolót is beszereltünk, aminek köszönhetően a mosószer nem rondít bele a konyha összképébe, Használata egyszerű és még időt is megtakaríthatunk vele a mosogatás közben.

A konyhába beépített sütő és gázfőzőlap került, valamint egy fehér, üveg teleszkópos elszívó is.

A megrendelőnk kérése, ami végül a fehér konyhabútor különlegessége is lett, hogy az ablaktól jobbra elhelyezkedő alsószekrény kigurítható legyen a pult alól.

A pult és a falborítás greslapból készült, ami nem más, mint a természetes kövek hatását tükröző kőporcelánlap. A greslapok kemények, ellenállóak, a legtöbb típus könnyű tisztíthatósága miatt higiénikus, valamint éghetetlen és tűzálló is.

A mennyezetig történő beépítés miatt általánosságban elmondható, hogy minden hely ki lett használva, hogy a lehető legtöbb pakolóhelyet elérjük. A jobb használhatóság érdekében a térbe beforduló félsziget mindkét irányból pakolható, ráadásul meg is van emelve, a jobb ergonómia miatt.

Ha kíváncsi további általunk készített minimalista konyhabútorokra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint modern stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

zöld konyha sötét pulttal

Zöld konyha sötét pulttal

Mint konyháink mindegyike, ez a zöld konyha is egyedi tervezéssel készült.

A kis hely, a sötét alsószekrények és pult ellenére a konyha mégsem lett sötét. Hiszen a felsőszekrények fényes fehér, valamint a nyitott, fa polcos szekrény is világos színűek. A zöld konyha modern, minimalista vonalát erősíti a nyomásra felfelé nyíló felsőszekrények és az alsószekrények rejtett, úgynevezett GOLA profilos benyúlású nyitása.

A felső fiókban belsó fiók található, így a konyha megjelése egységesebb. A mosogató alatt is egy nagyméretű fiók található, ami egy szemetest rejt. Az elkészült konyhabútor modernebb látványt nyújt, a most divatos, 50 cm magas felsőszekrényeknek és az inox színű lábazatnak köszönhetően.

Ha kíváncsi további általunk készített minimalista konyhabútorokra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint modern stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Minimalista konyhabútor üveg hátfallal

Minimalista konyhabútor üveg hátfallal

Igazán vidám, kissé extravagáns és fiatalos hellyé varázsolta ezt a minimalista konyhát a zöld szín és az üvegből készült hátfal.

Ez a konyhabútor üveg hátfallal nemcsak a dizájn, hanem a tartósság és a funkcionalitás remek példája is. A fények és a megvilágítás külön élményt és új perspektívát ad a konyhabútornak és a fáradt családtagok számára is. L alakjával tökéletesen hasznosítható volt a konyha minden szeglete.

 A konyhabútorát, egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Ha kíváncsi további általunk készített minimalista konyhabútorra kattintson IDE! Ha esetleg a klasszikus konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint modern stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.