íróasztal polcokkal

Sarok íróasztal

Ez az egyedi mogyorószínű sarok íróasztal speciáis kialakítású, ugyanis ügyfelünk egyik kedves ismerőse tervezte a számára. Nekünk csak kivitelezni kellett az ötletes elgondolást.

A tervezésnek kiszönhetően az asztal alsó részén négy fiók, valamint egy ajtós, bepakolós rész is található. A fiókok használata az iróasztalok esetében is célszerű, hiszen kézreálló és kényelmes tároló alakítható ki az alkalmazásukkal.

Az asztallap lekerekített sarka is kényelmesebb, valamint balesetmentesebb munkát tesz lehetővé. Emellett az asztallapon egy kábelkivezető is megtalálható, amelyen keresztül a kábelek levezethetőek a lap alá, így azok sem zavaróak.

Az asztalt egy régi, belvárosi lakásba készítettük. Így a nagy belmagasságnak közönhetően nem volt gond olyan home office létrehozása, ahol rengeteg irat tárolható viszonylag kis alapterületen. A sarok íróasztal felső, polcos része tolóajtós. A szokatlan kialakítás ellenére nagyon praktikus, hiszen munka közben, a nyitható ajtókkal ellentétben, nem zavaró ha nyitva van. Ugyanakkor ha épp nem dolgozik senki elrejti az irattartókat.

Emellett a felső rész polcai igény szerint áthelyezhetőek a megfelő magasságba a két oldalon található furatsornak köszönhetően. Így bármilyen irattartó kényelmesen tárolható a polcokon.

Ha kíváncsi további általunk készített irodabútorokra kattintson IDE!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén vagy Facebookon!

Irodabútor tárgyalósarokkal

Formatervezett íróasztal

Ez a formatervezett íróasztal egy mini irodába készült.

A kis hely ellenére 3-4 személy számára kellett munkafelületet kialakítani. Így muszáj volt egy egyedi, formatervezett íróasztalt tervezünk és kiviteleznünk. A forma mellett a fekete élzárás is egyediséget kölcsönöz a bútornak. Az asztal stabilitását kör alakú fémlábakkal és a falba való rögzítéssel biztosítottuk.

Az asztal felett elhelyezett tárolórész lépcsőzetes kialakítása miatt az alsó polcra a kisebb irodai eszközöket lehet elhelyezni. A felső polc viszont az iratrendezők méretéhez van kialakítva.

Ha kíváncsi további általunk készített irodabútorokra kattintson IDE!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!

L alakú íróasztal - Konyha-Szerviz Bt.

L alakú íróasztal

Az íróasztal tervezésénél az elsődleges szempont az volt, hogy az asztal segítségével ügyfelünk kényelmesen tudja fogadni vendégeit. Éppen ezért úgy alakítottuk ki az asztalt, hogy az az ívnek köszönhetően mind a két oldalról kényelmesen használható legyen.

Emellett az íróasztal L alakú kialakításával pakolófelületeket alakítottunk ki, valamint terveztük meg, hogy az a lehető legpraktikusabb legyen.

Ha kíváncsi további általunk készített irodabútorokra kattintson IDE! Ha viszont konyhareferenciáink érdeklik, akkor a modern stílusúakat IDE, a klasszikus stílusúakat IDE és a minimalista stílusúakat IDE kattintva találhatja meg.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!