Az egyedi tervezésű konyha különlegessége a nappali felöli oldal. Ugyanis egyedileg megtervezett csíkozott marású ajtók borítják.

Egyedi tervezésű konyha

Ez az egyedi tervezésű konyha egy új építésű házba készült.

A lakberendező által tervezett amerikai konyha tökéletesen kihasználja a helység lehetőségeit. A kamra elhelyezkedése miatt nem lehetett a klasszikus U-alakot alkalmazni, azonban, annak érdekében, hogy egy jól használható konyhabútor legyen egy egyenes és egy, a térbe beforduló L-alakú bútor lett tervezve.

A konyhabútorba beépítésre került egy egymedencés csepptálcás gránit mosogató és egy beépített sütő kürtős elszívóval.

A kamra bejárata mellett található hűtő felé is készítettünk egy szekrényt. A hűtőt mellé egy oldallap került, aminek egyik rendeltetése, hogy megakadályozza, hogy a pult és a hűtő közé, mögé beessen valami. Másik funkciója pedig, hogy eltakarja a hűtőt a nappali felől.

Ezen kívül elhelyezésre került egy normál mosogatógép is.

A fogantyú nélküli, nyomásra nyíló felsőszekrnyek alatt LED világítás található.

A pult és a felsőszekrények színe megegyezik egymással, így tökéletes összhangot alkotnak.

A sütő jobb oldalán található négyfiókos szekrény tökéletes az evőeszközök és a kisebb konyhai eszközök tárolására. A háromfiókos és a kétfiókos elemek pedig a mély fiókok által akár fazekak, lábasok tárolására is alkalmasak. A félszigetbe található kihúzható rács fűszerek, ecet, olaj számára ideális.

A sok fiók miatt a konyha kifejezetten ergonomikus, hiszen nem kell leguggolva a szekrényben keresgélni, a fiók kihúzásával minden jól átláthatóan elénk kerül.

Az egyedi tervezésű konyha különlegessége a nappali felöli oldal. Ugyanis egyedileg megtervezett csíkozott marású ajtók borítják. A csíkozás összefut a konyhabútor mellé készített leülős cipőtartós szekrénnyel. A félsziget sarokszekrénye a nappali felől nyitható.

Az amerikai konyhás nappaliba egy, a konyhabútor színeivel megegyező gardróbszekrényt is készítettünk.

A bútort egyedi jellegéből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

Festett konyhabútor klasszikus mintával, konyhaszigettel.

Festett konyhabútor klasszikus mintával, konyhaszigettel

Ez a festett konyhabútor klasszikus mintával egy több szempontból is különleges konyha.

Egyik érdekessége a konyhabútornak, a konyhaszigetben elhelyezett felnyíló konnektor. Ennek a megoldásnak köszönhetően a sziget számára is biztosítva van az áramforrás.

Másik érdekesség az ablak alatt elhelyezkedő radiátor, amit beépítettünk. Ilyen esetben a meleg levegő keringését a lábazatba és az a feletti pultba építetett fémrács alkalmazásával tesszük lehetővé. Ilyen beépítéseknél külön gondoskodnunk kell arról is, hogy a radiátor szelep szükség esetén hozzáférhető legyen.

Az alsó szekrényeknél leginkább prémium fiókos megoldást alkalmaztunk.

A sütő és a beépített mikró a kamraszekrénybe lettek beépítve, így a gázfőzőlap alá fiókok kerültek. A főzőlap jobb oldalán egy 30 cm-es kihúzható rács található, ami kényelmes főzést biztosít. Hiszen itt tárolhatóak a fűszerek, olajok, ecetek, így azok mindig kéznél vannak a főzés során.

A kétmedencés, csepptálcás gránit mosogató a sarokba került, mellé a részben beépíthető mosogatógép.

Ez a festett konyhabútor 90 cm magas felső szekrényekkel készült, osztott üveges ajtókkal, kerek, gomb fogantyúkkal.

A képen ugyan nem látszik, de a szigetbe került elhelyezésre egy pult alá építhető hűtőszekrény is.

Ha kíváncsi további általunk készített klasszikus konyhabútorra kattintson IDE! Ha esetleg a modern konyhabútorok érdeklik jobban akkor kattintson IDE! Valamint minimalista stílusban készült konyhabútorainkat is megtekinteti IDE kattintva.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!