Merész fekete konyha festett ajtókkal és kvarckő konyhapulttal

Merész, fekete konyha

Ez a fekete konyha egy új építésű házba készült egy fiatal pár számára.

Az amerikai konyha-nappaliba készült bútor fekete selyemfényű festett ajtókkal készült. Az ajtók klasszikus, úgynevezett bajusz mintás marásmintát kaptak. A szekrényváz világos szürke.

A beépíthető sütő és főzőlap kényelmes hozzáférhetősége miatt jobb oldalra egy keskeny, 15 cm széles kihúzható rácsot terveztünk. A két egymás felett elhelyezkedő rács tökéletes a fűszerek, olajok, ecetek tárolásához. A főzőlap felé fekete üvegű döntött elszívó került, az elszívó mellé, annak érdekében, hogy minden helyet kihasználjunk egy keskeny, nyitott szekrény készült. Ez a kis polcos elem szakácskönyvek vagy dekorációs elemek tárolására alkalmas.

A sütő mellé egy 4 fiókos elem került az evőeszközök és egyéb dolgok szortírozásához. Melletté került a mosogatós szekrény fekete gránit mosogatóval. A mosogató mellett kapott helyet a teljesen beépíthető mosogatógép. Befordulva egy polcos sarokszekrény és egy íves nyitott végzáró található.

A felső szekrények 90 cm magasak, 3 db állítható magasságú polccal. A szekrények aljára bemart LED került, tökéletesen megvilágítva a pultot.

A fekete konyha egyedileg gyártott 20 mm vastag fekete kvarckő pultot kapott. A kvarckompozit munkalapok nem porózus felületűek így különösen könnyen tisztán tarthatók és jól ellenállnak a karcolódásoknak.

A konyhabútor famintás falborítással és antikolt réz fogatnyúkkal egészült ki.

A konyhabútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

passzívházba készült konyha

Passzívházba készült konyha

Ez a passzívházba készült konyha igazán modern és fiatalos lett merész színválasztásnak és a sok fióknak köszönhetően.

A konyhabútor alul világos akác színű vízszintes száliránnyal, míg felül fényes fekete akril ajtókkal készült. A pult enyhén koptatott hatású sötétbarna színű.

A konyhába beépítésre került egy beépíthető sütő magas szekrényben elhelyezve, egy normál, nem beépíthető fekete színű mosogatógép, gránit mosogató, kerámia főzőlap és egy kürtős elszívó. A normál mikró számára egy nyitott polc lett kialakítva a sütő felett. A konyhába úgynevezett side by side, amerikai stílusú kétajtós szekrény került.

A hűtő mellet egy középmagas szekrény található, amelybe belső fiókok kerültek. A sarokba egy ¾-es forgórács van.

A szekrényvázak színe megegyezik az alsószekrények ajtajainak színével. Annak érdekében, hogy ne legyen túl sötét a konyha a felsőszekrények váza, a látszó oldalakon is a világos akác színből készültek.

A rengeteg fióknak köszönhetően rendkívül praktikus ér ergonomikus lett a konyha. Hiszen a fiókok megelőzik azt, hogy lehajolva, leguggolva kelljen a szekrényben kutakodni a dolgok után. A fiók kihúzásával a szemünk elé tárul minden.

A felsőszekrények 90 cm magasak, amelyből a hűtő mellett található bronz üveges szekrény harmonika szerűen felfelé nyílik.

A konyhát a hosszú, króm színű fogantyúk és a felsőszekrények aljába bemart LED világítás teszi még modernebbé.

A passzívházba készült konyha beszerelése előtt egyeztettünk a kivitelezővel, hogy milyen anyagból épült a ház és, hogy milyen szigetelés van a házban, nehogy kárt tegyünk benne. Ugyanis a passzívházak kiemelkedő hőszigetelésének révén szinte egyáltalán nincs szükség aktív fűtésre, hűtésre.

A kép még a 100%-os elkészültség előtt készült, azóta helyére került a lábazat, valamint készítettünk egy burkolatot az elszívó légvezetéke eltakarására.

Töltse ki konyhabútor árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!