Ez a falbeugróba beépített gardrób vízszintes szálirányú bútorlapból készült. A gardrób színéhez igyekeztünk a padlóhoz legjobban illő színt választani.

Beépített gardróbszekrény

Ez a falbeugróba beépített gardróbszekrény vízszintes szálirányú bútorlapból készült.

A gardrób színéhez igyekeztünk a padlóhoz legjobban illő színt választani.

A szekrények beszerelése során a szekrényeket minden esetben vízszintbe állítjuk. Azonban falbeugróba történő beépítéskor a fal és a szekrény találkozásánál rés keletkezhet, mert sajnos a falak nem egyenesek, nem teljesen függőlegesek. Ennek a pár cm-es résnek az eltakarására, ahogy a képen látható beépített gardróbszekrény széleinél is jól látszik a széleken takaró léceket alkalmazunk, ami a bútor színével megegyezik, így nem feltűnő.

Ez a mennyezetig beépített gardróbszekrény alulra egy fiókot kapott. Felette akasztós rész található. Az akasztós elem felé pedig egy polcos rész található, a praktikus kihasználhatóság érdekében.

A szekrényt népszerű, letisztult megjelenésű inox színű fogantyúkkal egészítettük ki, amelyekből a felső polcos elem kisebb ajtajira méretben jobban passzoló, kisebb fogantyúkat szereltünk.

A bútort egyedi jellegébő adódóan bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek.

Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!

 

Ez a sötét fa színű tolóajtós gardrób falbeugróba készült.

Tolóajtós gardrób falbeugróba

Ez a sötét fa színű tolóajtós gardrób falbeugróba készült.

A hármas osztatú gardrób bal oldali szekrényében a cipők számára kihúzható polcok kerültek, felette pedig akasztó található. A középső elemben alul polcok, felül ugyancsak akasztó található. A jobb oldali szekrényben fiókok és polcok kaptak helyet.

Ha a gardrób falbeugróba készül, a legtöbb esetben a széleken takaró léceket alkalmazunk. Erre azért van szükség, mert sajnos a falak nem egyenesek, nem teljesen függőlegesek.

A beépítéskor a szekrényeket vízszintbe állítjuk, így a fal, a mennyezet és a szekrény találkozásánál rés keletkezhet, ezt takarja el a pár cm-es takaróléc, ami a bútor színével megegyezik, így nem feltűnő.

A sötét fautánzatú bútorlapot remekül kiegészíti az alumínium színű tolóajtó sín.

Ha kíváncsi további általunk készített tolóajtós gardróbszekrényekre kattintson IDE! Ha viszont a nyíló ajtós gardróbszekrények érdeklik, akkor IDE kattintva találhatja meg őket.

Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!