Az egész ajtóban tükrös előszobabútor belsejében akasztó és cipők tárolására alkalmas polc található.

Tükrös előszobabútor

Ez a tükrös előszobabútor egy falbeugróba készült.

Az egész ajtóban tükrös előszobabútor belsejében akasztó és cipők tárolására alkalmas polc található. Az akasztót olyan magasságban helyeztük el, hogy a hosszú télikabátok is kényelmesen beakaszthatóak legyenek.

A tükrös ajtó egyik szárnya egy kis méretű fogantyúval nyitható. A másik szárnya a fogantyúval felszerelt ajtó nyitása után lehetséges. Ezt a megoldást azért alkalmazzuk, mert ha mind a két szárnyra fogantyút helyezünk, akkor a két ajtó között lényegesen megnőne a hézag.

A falbeugróba készült bútorok nagyon praktikusak, hiszen nem vesznek el külön helyet a helyiségből. Azonban a kivitelezessük mindig nehezebb, mert sajnos nagyon ritka az, amikor derékszögűek a falak. Annak érdekében, hogy eltakarjuk az esetleges hézagokat a szekrény és a falbeugró között takaróléceket szoktunk alkalmazni a szekrény körül. Ezzel egy szép és igényes bútort tudunk készíteni.

Ha kíváncsi további előszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket Facebookon vagy elérhetősségeink egyikén!