Bemutatótermünkben megtekinthető a Lechner 20 mm-es kvarckő munkalap szín kollekciója.

Kvarckő munkalap

Újabb lépést tettünk a prémium kategória felé, ugyanis már nálunk is elérhető a kvarckő munkalap.

Bemutatótermünkben megtekinthető a Lechner 20 mm-es kvarckő munkalap szín kollekciója.

De mi az a kvarckő munkalap?

A kvarc a természetben előfordulő egyik legkeményebb anyagok egyike. A Lechner által forgalmazott kvarckő munkalapok 93%-ban tiszta kvarckristályból készülnek. A fennmaradó 7%-ot festékpigmentek és polimergyanták teszik ki.

A különlges anyagöszetételnek köszönhetően a felületek csak kis területre ható nagy terhelésnél sérülnek meg, ezért a kvarckő munkalapok igazán tartósak.  Ellenállnak a karcoknak, a nedvességnek és az ütéseknek. A kvarc másik előnye, hogy nem porózus ezért különösen higiénikus, könnyen, egy mozdulattal tisztítható. A felületében nem fejlődnek baktériumok és foltoknak is könnyen ellenáll.

Hol használható?

Konyhai munkalapként azok számára ajánljuk, akik kedvelik a természetes anyagokat és a tartós felületeket.

Vízzel szembeni tartóssága miatt ideális a munkalap alá építhető mosogatóknál. Ennél a típusnál a mosogató szinte láthatatlanul simul a munkapultba, így elegáns, letisztult munkapultot hozva létre.  Valamint a mosogató környékének tisztítása is lényegesen egyszerűbb, hiszen a mosogató pereme nincs a pulton.

Újabb lépést tettünk a prémium kategória felé, ugyanis már nálunk is elérhető a kvarckő munkalap.  Vízzel szembeni tartóssága miatt ideális a munkalap alá építhető mosogatóknál.

A kvarckő munkalap a konyhán kívül kitűnően használható a fürdőszobákban is, ugyancsak a vízzel szembeni ellenálló tulajdonsága miatt.

Fürdőszoba bútor kvarckő pulttal

Comments for this post are closed.