A konyhabútor felújítás szolgáltatásunk bizonytalan ideig szünetel!

 

Esetenként felmerül az igény, a meglévő, jó állapotú konyhabútor csinosítására, arculatának megváltoztatására. További probléma szokott lenni, hogy a régebben készült, de jó állapotban lévő konyhabútorban nincs  mosogatógép, és ennek az utólagos beépítésében kérik a segítségünket. Ugyanez vonatkozik esetleg, egy meglévő normál tűzhely, pultba épített változat helyének  kialakítására. E két utolsó beépítésnél vannak azért megkötések, mégpedig, hogy szekrény átalakítás nélkül tudjunk helyet nyerni az új készülékek beépítési helyigényének. Ezek: mosogatógépnél 45 vagy 60 cm, beépített főzőlapnál 60 cm.

A meglévő konyhabútor bútor részleges felújításánál a következő, “csinosítási” munkákat tudjuk megcsinálni:

  1. Szekrényajtók és fiókelők, ezzel együtt a fogantyúk kicserélése. Ekkor az ajtónyitó szerkezeteket is kicseréljük,
    így sok évig biztosítva lesz, hogy a konyhabútor ajtajai jól nyíljanak.
  2. A konyha egyszerűen megújulhat a munkapult kicserélésével is, ami a régi mosogató és főzőlap megtartásával, vagy azok újakra cserélésével párosulhat.A konyhabútor felújítás alapvető feltétele, hogy a szekrényvázak jó állapotban legyenek. Ne legyenek víztől megduzzadt, esetleg már gombásodó szekrények. Ekkor a felújítást nem javasoljuk.

Meglévő konyhabútor kiegészítése, fejlesztése

Sok esetben azzal keresnek meg minket, hogy a már meglévő konyhabútorhoz kell készíteni további, ahhoz színben és mintában passzoló elemeket. Ekkor az a meghatározó szempont, hogy tudunk-e az eredeti konyhabútor ajtajaival megegyező vagy ahhoz hasonló ajtót készíteni. Az ajtórepertoárunk elég széles és sokszor csináltunk már ilyen szekrényeket, de néha-néha előfordulhat, hogy mégsem tudunk segíteni.

Ha még nem tudja pontosan mit szeretne, vagy hogy megvalósítható -e elképzelése, keressen fel minket bátran elérhetőségeink valamelyikén.

A konyhabútor felújítást a következő menetrend szerint történik:
1: Nem minden esetben tudjuk elvállalni a kért munkát. Ezért a megrendelőinktől az első körben, egy vagy több fényképet kérünk a bútoráról. Ennek alapján a bonyolultság függvényében tudjuk eldönteni, hogy el tudjuk-e vállalni a kért munkát. (ha többe kerül a leves, mint a hús, akkor nemet mondunk). Ez pontos cím nélkül történik. Amit kérünk kerület, utca,emelet, és hogy parkolózónás-e?
2, A képek, és az Ön által igényelt munkák meghatározása alapján, a legtöbb esetben a közelítő árat tudunk adni a felújítás, vagy átalakítás várható költségeiről. (ez esetenként, ha szükséges, még telefonos egyeztetést igényel a méretek miatt.)
Ha ajánlatunkat elfogadhatónak találja, abban az esetben megyünk ki a helyszínre, pontosítani a méreteket, és meghallgatva Önt, közösen megtalálni a legjobb megoldást.

FONTOS!
Ezt a szolgáltatásunkat Budapesten és kb. 20 km-es vonzáskörzetében vállaljuk.

AMIT NEM VÁLLALUNK:
Fiókok kicserélését, új fiókok beszerelését meglévő szekrényekbe
Tömörfa ajtók csiszolását újra festését, pácolását, lakkozását.
Festett bútorajtók átfestését
Mdf fóliás ajtók átfóliázását.

konyhabútor  konyhabútor