Hírességek konyhája

Szinte mindenki szívesen bepillantana kedvenc sztárja életébe, lakásába. A hírességek konyhája is fontos szerepet játszik az életükben, még ha nem is főznek annyit, nem töltenek ott annyi időt.

Természetesen a hírességek konyhája mindig a legmodernebb eszközökkel van felszerelve, de sokszor meglepő, hogy kedvenceink milyen stílusú berendezések között érzik jól magukat. Hiszen akad olyan híresség, akinek konyhája egy valóságos kastély része, de találkozhatunk olyannal is, akié jobban hasonlít egy átlagember konyhájához.

 

Íme néhány példa:

 

Tom Cruise

A többszörös Golden Globe-díjas színész Los Angeles-i rezidenciáján kialakított konyhája olasz parasztházak jellegét viseli. A rusztikus, fa szekrényeknek és a hatalmas ablakoknak köszönhetően nagyon hangulatos konyha.

Tom Cruise konyhája
Kép: REDFIN.COM / MLS. INSET: DIMITRIOS KAMBOURIS/GETTY

 

Robin Williams

Az Oscar-díjas színész Nepa-völgyi otthona közel 640 hektáron fekszik. A fényűző konyha mellett egy beltéri színházzal, egy istállóval és lenyűgöző kilátással is rendelkezik.

Robin Williams - hírességek konyhája
Kép: COURTESY ZILLOW

 

Pharrell Williams

Az amerikai énekes, rapper, producer Miami-bal található otthonát még néhány séf is megirigyelné.

Pharrel Williams - Hírességek konyhája
Kép: DORA PUIG/LUXE LIVING REALTY; TRAE PATTON/NBC

 

Tyra Banks

Tyra Banks Beverly Hills-ben található otthona kifinomult, rusztikus és antik elemeket tartalmaz, ahogy ezt a konyha is mutatja.

Tyra Banks konyhája
Kép: TEAGUE HUNZIKER/SOTHEBY’S INTERNATIONAL REALTY; JON KOPALOFF/FILMMAGIC

 

Julia Roberts

A színésznő New York-i lakása nyitott, világos konyhát tartalmaz, elegáns, rozsdamentes acél készülékekkel és modern díszítéssel.

Julia Roberts konyhája
Kép: STRIBLING & ASSOCIATES; DAN MACMEDAN/WIREIMAGE

 

Jason Derulo

Az énekes Florida-i házában egy óriás konyha található olasz márvány padlóval. A házhoz tartozik továbbá egy külön vendégház, amely egy táncstúdiót is tartalmaz.

Jason Derulo konyhája
Kép: NICK ZOUROUDIS; INSET: JEFF KRAVITZ/FILMMAGIC

 

Taylor Swift

A pop énekes New York-i penthouse-a nagy konyhával rendelkezik, amely gyönyörű gerendás mennyezetet, márvány konyhasziget és üvegszekrényeket tartalmaz.

Taylor Swift - hírességek
Kép: ZILLOW

 

Neil Patrick Harris

A New York-ban található ház a 19. század végén épült. A pár a felújítás során próbálta tiszteletben tartani az 5 emeletes építmény eredeti stílusát, alaprajzát és fadíszítését, viszont új elemekkel is kiegészítették.

Neil Patrick Harris
Kép: COURTESY ZILLOW; ANDREW H. WALKER/GETTY

 

Jennifer Lopez

Az énekes, színésznő Manhattan-i penthouse-ában található konyhája magasfényű fehér bútorokat tartalmaz egy hatalmas konyhaszigettel.

Jennifer Lopez
Kép: RICHARD CAPLAN FOR DOUGLAS ELLIMAN

 

Forrás: people.com

Comments for this post are closed.