Különleges forma

Ez az egyedi, már-már kubista stílust idéző nappali bútor ebbe a klasszikus stíluselemeket tartalmazó szobába lett betervezve. Mivel a különleges formájú bútor nem mindennapi, a szoba érdekes kettősséget kap a stílusok keveredése által.

A bútor szürke és bordó színekben pompázik, amely két árnyalat kiválóan passzol egymáshoz. A két kiugró, szürke fali szekrényrész akár komódként is szolgálhat, tetejére pedig még pakolni is lehet. A belső polcok és a bordó ajtóval ellátott szekrények tökéletesen  alkalmasak tárolásra. A nappali bútor érdekességét az is fokozza, hogy nem egyszerűen a földön, hanem kis fémlábakon áll.

A nappali garnitúra részét képezi még egy nagy szekrény, valamint egy kis éjjeliszekrény is. Ezek szintén szürke-bordó összeállításúak, igazodva a már korábban említett bútordarabokhoz, amik különleges formájú darabok, ezzel meghatározó elemei a nappalinak.

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!