Bükk előszobabútor

Az előszobabútor lefényképezése a legtöbb esetben gondot okoz. Hiszen az előszobák többnyire nem túl nagyok.

Így ezen a képen is vannak részletek, amiket nem lehet látni, hozzá kell gondolni. Az első ilyen dolog, hogy a teljes helyet kihasználtuk faltól falig, padlótól a mennyezetig. A kis hely ellenére, igyekeztünk a bükk előszobabútor tervezésénél és kialakításánál, minél több funkciót adni. Lett benne akasztós szekrény, felül polcos szekrény, fiókos ráülős rész, valamint falborítás, fogasokkal és tükörrel, világítással.

Az a bükk előszobabútor egyszerű vonalvezetésű, ezért költséghatékonyan készült. A feladat az volt, hogy megfizethető áron, jó helykihasználással valami praktikusat alkossunk. A tulajdonosok azóta is megelégedettséggel használják, így a bútor beváltotta a hozzáfűzött reményeket.

A színválasztást a többi helyiség bútorzata, valamint a burkolatok színvilága határozta meg. Mi ilyenkor igyekszünk sok éves tapasztalatunk alapján tanácsokat adni, de természetesen a végső döntés mindig a vevőé.

Ha kíváncsi további előszobabútor referenciáinkra kattintson IDE!

A bútorokat, egyedi jellegükből adódóan, bármilyen színben és méretben elkészítjük Önnek. Töltse ki árajánlatkérési űrlapunkat vagy keressen fel bennünket elérhetősségeink egyikén!