Amikor nem konyhabútor kell - Dió dupla mosdós szekrény

Amikor nem csak konyhabútor kell

Sokszor tapasztaljuk, hogy hiába vannak nagy áruházak, ahol verhetetlen árakon árusítanak tömeggyártott, futószalagról lekerült bútorokat. (Sok esetben még a minőséggel sincs baj.) Vannak helyzetek viszont, amikor vagy a méret, vagy a szín, vagy bármi egyéb probléma miatt az egyedi gyártású bútor jöhet csak szóba.

Az elmúlt évek statisztikája: vevőink 90%-a, akik megelőzően konyhabútort vásároltak tőlünk, később, vagy azzal egy időben a konyhabútor mellé egyéb bútor megvalósításával is megbíztak bennünket.

Fel kellet nőnünk a feladathoz, hogy ne csak a konyhákhoz értsünk.
Egyedül vagy lakberendezőnkkel közösen, jónéhány bútort, vagy komplett lakásberendezést készítettünk már el.

MIRE VAN SZÜKSÉGE:

  • A gyereknek speciális tanulósarokra, íróasztallal?
  • Fürdőszobába szekrényekre szuper-lila színben?
  • Gardróbszekrényre, masszív fiókkal vagy anélkül?
  • Tolóajtós szekrényre?
  • Nappali bútorra?
  • Előszoba bútorra?
  • Dolgozórészre apunak, hogy nyugodtan dolgozhasson, miközben mindenki tévét néz?

A nyáron éppen egy ilyen dolgozósarkot csináltunk egy előszoba beugrójából. Olyan pici volt, hogy másfél napig tartott a beszerelés, de mindenkinek leesett az álla, mert szuper lett.

Tervezőprogramunk segítségével viszonylag gyorsan tudunk árat mondani, amennyiben pontos elképzelése van arról, mit szeretne csináltatni, esetleg terveit papírra is vetette már.

Az egyedi jelleg miatt az esetek többségében az ár magasabb, mintha készen venne egy hasonló sorozatgyártású bútort. Sokszor viszont a minőség is jóval magasabb.
Mi ismeretlenül, internetes megkeresésre árat nem adunk. Nem krumplit árulunk, felmérjük ügyfeleink egyedi igényeit és személyre szabottan készítjük el az árkalkulációt.

JELENTKEZZEN INGYENES KONZULTÁCIÓnkra, hogy segíthessünk megvalósítani elképzeléseit!

Comments for this post are closed.