Sajnos úgy látszik a koronavírus egyre jobban elterjed és nem úgy tűnik, hogy nemsokára, egyik napról a másikra vége lesz. Az új szigorítások miatt újból sok ember élete nehéz lett.

Ezen eltöprengve, arra gondoltunk, ha már a jelenlegi koronavírus helyzet ilyen, mire is lehetne még használni az otthon eltöltött időt.

Konyhabútort készítő cég révén, az az ötletünk támadt, hogy amennyiben a vírus elmúltával konyhabútor vásárlásban gondolkodik, most bőven lenne idő, az egyik legkényesebb feladat elvégzésére, nevezetesen az új konyhatervezés feladatára. Ez sok esetben jó kis kihívás, mind nekünk, mind annak, aki a konyhabútort szeretné. Jó feladatot adhat az otthoni időtöltéshez.

Az Ön segítségével és munkájával (méretfelvétel), megtervezzük INGYENESEN a konyhabútorát.

 

A MI SEGÍTSÉGÜNK ÉS AJÁNLATUNK:

 • Segítünk megtervezni leendő konyhabútorát – alaprajz és kézi látványterv
 • Készítünk rá egy árkalkulációt.
 • Amíg ez az állapot tart minden hónapban az első 5 jelentkezőnek, aki megkeres minket, az alaprajz mellé küldünk egy 3D színes látványtervet.

Természetesen ezeket a szolgáltatásainkat ingyenesen biztosítjuk.

 

Mi kell ehhez, hogy ezt meg tudjuk csinálni?

 • Kérjük, töltse ki az árajánlatkérő űrlapunkat.
 • A csatolt méretfelvételi űrlap alapján küldje el számunkra a helyiség méreteit.
 • A konyhatervezés egy interaktív folyamat, szükséges hozzá, hogy az Ön elvárásait, elképzeléseit figyelembe tudjuk venni, ezért szükséges, hogy a tervezést megelőzően valamelyik csatornán tudjunk kommunikálni Önnel. Lehet telefon, Messenger, videó beszélgetés, stb. Ezért okvetlen kérünk elérhetőséget, amin jelentkezni tudunk.
 • Lehetséges, hogy szükség lesz egy- két fényképre is, a konyhahelyiségről (főleg, ha tervezést nehezítő akadályok vannak pl. gázcső, bojler, falbeugró stb.)
 • Ha mindez megvan, akkor tudunk a konyhabútora megtervezéséhez hozzáfogni.
 • A kész terveket (felülnézeti terv, kézi látványrajz, ill. 3D látványterv, ez utóbbi korlátozottan)
  e-mailben elküldjük Önnek.

Ha felkeltettük az érdeklődését, várjuk jelentkezését a 06 30 954 4621 telefonszámon, vagy a info@igenyesbutor.hu email címen, esetleg Facebookon.

Az alábbi méretfelvételi űrlap segítségül szolgál ahhoz, hogy minek a méreteire lehet szükség.

Az alábbi méretfelvételi űrlap segítségül szolgál ahhoz, hogy minek a méreteire lehet szükség. koronavírus ingyenes tervezés

méretfelvételi lap - magyarázat - koronavírus idején ingyenes tervezés

A feltüntetetteken kívül szükség lehet még falkiugró, csövek, radiátor stb. méreteire, amennyiben azok a konyhabútor tervezésekor szerepet játszhatnak.